ΑΡΩΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

ΑΡΩΜΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

ΣΤΗ ΝΕΑ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ χαμένης μάχης και όχι ολόκληρου του «πολέμου», μοιάζει να δίνει στην εκλογική ήττα της 7ης Ιουλίου ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος όχι μόνο επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του κόμματός του στην αριστερά, επιχειρώντας άνοιγμα στον προοδευτικό χώρο, αλλά μ’ έναν τρόπο, το επανιδρύει, προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα, μετατρέποντας σε δυναμική, την ήττα, που κάθε άλλο παρά μεγάλη ήταν, στην εκλογική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών.
Ο Αλέξης Τσίπρας λοιπόν, δείχνει να ξέρει καλά να μετατρέπει την αδυναμία σε δύναμη, αφού από την επόμενη κιόλας ημέρα, σήκωσε μανίκια, κάλεσε δίπλα του εκείνους που συνέβαλαν τα μέγιστα στον περιορισμό του ποσοστού της ήττας και άρχισε να δουλεύει στην κατεύθυνση του μετασχηματισμού του ΣΥΡΙΖΑ με τη νέα ηγετική ομάδα στην πρώτη γραμμή!
ΟΙ… ΕΚΛΕΚΤΟΙ  ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!
Αρχικά, είδαμε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, την Έφη Αχτσιόγλου, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, αλλά και τον πρώην υπουργό και βουλευτή πια, Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση, οι οποίοι μαζί με την Ξενογιαννακοπούλου και τον Ηλιόπουλο κυρίως, βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή προεκλογικά, με πολλούς από αυτούς να συνεχίζουν το ίδιο δυναμικά και μετά τις εκλογές, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην επανίδρυση του κόμματος. Χαρακτηριστικές άλλωστε, είναι οι χθεσινές εξελίξεις, αφού στην επίσημη… πρώτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο.) του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε την Όλγα Γεροβασίλη για τη θέση της γραμματέως της Κ.Ο. και τους Τσακαλώτο, Τζανακόπουλο και Ξενογιαννακοπούλου, ως κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους. Για διευθυντής της Κ.Ο. προτάθηκε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, με αναπληρωτή τον Κώστα Βασιλάκη και για αντιπρόεδρος της Βουλής, ο Δημήτρης Βίτσας. Η Ράνια Σβίγκου θα αναλάβει υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή πολιτική, ενώ η επιβεβαίωση για τον ρόλο που θα διαδραματίσει στην επόμενη μέρα του κόμματος ο Καλαματιανός πρώην υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας, Αλέξης Χαρίτσης, ήρθε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς θα είναι ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Στον Αλέξη Χαρίτση άλλωστε, μεταξύ άλλων, πιστώνεται η αύξηση του ποσοστού του κόμματος στη Μεσσηνία σε σχέση με τις εκλογές του 2015, όπου ήταν ο μόνος νομός, αν και παραδοσιακά «μπλε», που ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν έχασε, αλλά έκανε και το… κάτι παραπάνω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages