Μεσσήνιοι πολλοί επικεφαλής σε Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Μεσσήνιοι πολλοί επικεφαλής σε Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας

ΕΝΤΟΝΟ άρωμα Μεσσηνίας, άφησαν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο οι πρόσφατες κρίσεις στην Αστυνομία, με στελέχη της ΕΛΑΣ να αναλαμβάνουν σημαντικές θέσεις σε πολλές Διευθύνσεις της Περιφέρειας. Αρχικά, ο ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας, προήχθη σε Γενικός Αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Πελοποννήσου, με τη θέση του στη Μεσσηνία, να αναλαμβάνει ο Ηλίας Αξιοτόπουλος.
Ο κ. Αξιοτόπουλος, ο οποίος μετά τη μακρά θητεία του στην Τροχαία της Καλαμάτας, ήταν αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας, ανέλαβε καθήκοντα στη Μεσσηνία, της οποίας και θα είναι επικεφαλής, ενώ αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας αναλαμβάνει ο Μεσσήνιος Βασίλης Τσιγαρίδης, ενώ στη Διεύθυνση της Αρκαδίας, παραμένει ο επίσης Μεσσήνιος, Χρήστος Καμπύλης.
Ο κ. Πούπουζας, αποχαιρέτησε τους συναδέλφους του και το νομό, στον οποίο υπηρέτησε για 23 χρόνια, φανερά συγκινημένος, αλλά και ικανοποιημένος, από τη μείωση όπως είπε της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή. Στις αναφορές του, κυριάρχησε η Μεσσήνη, από την οποία κατάγεται και στην οποία βλέπει βελτίωση, ενώ δεν έλειψαν οι ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages