ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ -VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ -VIDEO

 


Με παλμό ολοκληρώθηκε το μεγάλο συλλαλητήριο έξω από το δικαστικό μέγαρο Κυπαρισσίας που διοργάνωσε ο δικηγορικό σύλλογος της περιοχής, στέλνοντας ηχηρό όχι στην κατάργηση του πρωτοδικείου της πόλης αλλά και του ειρηνοδικείου των Γαργαλιάνων.
Παρών έδωσαν εκτός τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας, ο Δήμαρχος Τριφυλίας, οι επικεφαλής παρατάξεων κ. Δημήτρης Κουτσούλης και Μανώλης Μάκαρης στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου, το Δ.Σ. του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας, αλλά και οι εκπρόσωπο της Κίνησης Ενεργών πολιτών Τριφυλίας καθώς και της Ένωσης Ανεξάρτητων φοιτητών Μεσσηνίας.


Συγκινητικός αλλά κυρίως βαρυσήμαντος ήταν ο λόγος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου για τις κοινωνικές δομές, τους πολίτες που βλέπουν απαξιώνεται η περιοχή μας, στέλνοντας μήνυμα ότι θα είναι παρών στους αγώνες των πολιτών της περιοχής αλλά και των φορέων τόσο για το πρωτοδικείο όσο και για τις υπόλοιπες δομές που αφορούν τον άνθρωπο. 
Καταπέλτης ήτανε ο δήμαρχος Τριφυλίας μιλώντας για συρρίκνωση της περιοχής στηλιτεύοντας παράλληλα την απουσία των κυβερνητικών βουλευτών από την εκδήλωση. 

Στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας μηνύματα διεκδικήσεις έστειλαν μεταξύ άλλων τόσο Δημήτρης Κουτσούλης που κατάγεται από την περιοχή μας όσο και ο Μανώλης μακάρι ως επικεφαλής παρατάξεων στο περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages