Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πρεμιέρα για την Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Πρεμιέρα για την Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής


Συνεδρίασε για πρώτη φορά η Περιφερειακή Επιτροπή Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Πελοποννήσου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής, αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Χρυσοβαλάντης Μέλλος, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Η Επιτροπή αυτή ασχολείται με θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής που αφορούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σε πρώτο πλάνο θέτουμε την ομαλή λειτουργία όλων των πρωτοβάθμιων δομών της Περιφέρειάς μας, καθώς καταγράφουμε και τα όποια προβλήματα υπάρχουν. 
 Σκοπός της σύστασης αυτής της επιτροπής είναι η επιτάχυνση των διαδικασιών, ώστε να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος στις συνεδριάσεις των Περιφερειακών Συμβουλίων και με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε σε ποιοτικότερα αποτελέσματα. Προγραμματίζονται δράσεις, πάντα σε συνεννόηση και με τον περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχό, και σύντομα οι πολίτες θα μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες και θα τις αγκαλιάσουν. Θα αφορούν στην πρόληψη και τη δημόσια υγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages