ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών: Συγκίνησε η δράση για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών: Συγκίνησε η δράση για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες

 


«Μια από τις πιο συγκινητικές μέρες μας στο σχολείο ζήσαμε σήμερα, αφού ολοκληρώσαμε στο πάρκο της Βλαχέρνας τη δράση “Απλώνω ευτυχία” για τη στήριξη του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”» τονίζει το ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών για τη δράση που υλοποίησε το πρωί της Πέμπτης.

Και συμπληρώνει «Τα παιδιά μας, μαζί με όλα τα σχολεία που στήριξαν τη δράση μας (1ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών, 2ο Νηπιαγωγείο Φιλιατρών, Γυμνάσιο Φιλιατρών, Λύκειο Φιλιατρών, 1ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας, “Γελαστή Πολιτεία”), άπλωσαν τα μπλουζάκια τους και μοίρασαν ευτυχία! Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να έχουν γίνει χωρίς τη συμβολή του Παραρτήματος Τριφυλίας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καλαμάτας, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας! Ακόμα ευχαριστούμε το Δήμο Τριφυλίας, το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών για τα κεράσματα, τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών για τη διάθεση ηχητικού συστήματος και  μικροφωνικής, το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών για τη διάθεση του χώρου, το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών, καθώς και τα σχολεία που συμμετείχαν! Ήταν ένα πολύ σημαντικό μάθημα για την προσφορά στους άλλους, για όλους μας και κοινωνικοποίησης για τα παιδιά μας!».

Η.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages