Δ. Κουτσούλης:”Η πολιτική εμμηνόπαυση οδηγεί στην υστερία” – Π. Τατούλης: “Να ανακαλέσει τα σεξιστικά σχόλια” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 28 Απριλίου 2024

Δ. Κουτσούλης:”Η πολιτική εμμηνόπαυση οδηγεί στην υστερία” – Π. Τατούλης: “Να ανακαλέσει τα σεξιστικά σχόλια”

 


Εντύπωση προκαλεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην εκλογή μελών της Περιφερειακής Επιτροπής Υγείας και συγκεκριμένα στην εκλογή του Δ. Κουτσούλη στη θέση του αντιπροέδρου.Πέτρος Τατούλης και Μανώλης Μάκαρης μιλούν για εξόφληση λογαριασμών του Περιφερειάρχη στη παράταξη του ΠΑΣΟΚ ,ενώ ανάρτηση του Δημήτρη Κουτσούλη βάζει εκ νέου φωτιά για το ύφος και τους χαρακτηρισμούς της.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουτσούλης επιχειρώντας να απαντήσει στα όσα ο Μανώλης Μάκαρης και ο Πέτρος Τατούλης του προσάπτουν ανέφερε τα εξής:

“Ανίατη ασθένεια ο καρεκλοκενταυρισμός ! Το γήρας οδηγεί στην πολιτική άνοια και η πολιτική εμμηνόπαυση στην πολιτική υστερία. Κακό πράγμα επίσης η μη διαχείριση τη ήττας διότι το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη . Λιβελογραφήματα γεμάτα φαντασία θαρρείς γραμμένα από μέντιουμ και καφετζούδες γέμισαν το διαδίκτυο . Βαγγέλη , Πέτρο και Μανώλη και οι γιοί μου λιγότερο θόρυβο κάνουν για μια καρέκλα στα Playmobil ! Τα υπόλοιπα δημόσια , θεσμικά και από κοντά !! Έως τότε σας αφήνω να προπονηθείτε στην πολιτική κυβίστηση!Είστε πρωταθλητές άλλωστε !”

 

Πέτρος Τατούλης :Nα ανακαλέσει τα σεξιστικά – ρατσιστικά σχόλια του ο κ. Κουτσούλης

Με ένα σεξιστικό-ρατσιστικό κείμενο επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Κουτσούλης στις καταγγελίες της παράταξης μας και του επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Πελοπόννησος» κ. Μανώλη Μάκαρη, σχετικά με τις πολιτικές συναλλαγές για να εκλεγεί στην θέση του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Συνοχής!

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποια σημαντική θεσμική «καρέκλα» αλλά όταν ουδέποτε έχεις καταφέρει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των πολιτών, ακόμα και όταν σε υποστηρίζει φανατικά ένας ολόκληρος κομματικός μηχανισμός, προκειμένου να κατέχεις μία θέση ευθύνης, τότε πιθανόν κυριαρχούν τα πολιτικά σου απωθημένα και κόμπλεξ!
Στην απάντηση του ο κ. Κουτσούλης δεν χρησιμοποίησε ούτε ένα πολιτικό επιχείρημα για να μας αποδείξει την μη ύπαρξη πολιτικής συναλλαγής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages