Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας: Αγώνας-διαμαρτυρία και κάλεσμα στο συλλαλητήριο κατά της υποβάθμισης της Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας: Αγώνας-διαμαρτυρία και κάλεσμα στο συλλαλητήριο κατά της υποβάθμισης της Τριφυλίας

 


Ο Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας ως ένας από τους ιστορικούς συλλόγους της Τριφυλίας αντιστεκόμενος στην συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας θέλοντας να δείξει την αμέριστη συμπαράσταση του τόσο στον δικηγορικό σύλλογο όσο και στους εργαζόμενους του νοσοκομείου Κυπαρισσίας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του στον αγώνα-διαμαρτυρία της ομάδας μας το Σάββατο 20/4/2024 και ώρα 16:00!

Επίσης καλεί όλο τον κόσμο της Τριφυλίας στο Παντριφυλιακό συλλαλητήριο το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 18:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Λέμε όχι στην επερχόμενη υποβάθμιση του πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, όχι στην υποβάθμιση του ειρηνοδικείου Γαργαλιάνων, όχι στην υποβάθμιση του νοσοκομείου Κυπαρισσίας και των κέντρων υγείας του τόπου μας, όχι στην υποστελέχωση του Α.Τ. Κυπαρισσίας και του Α.Τ. Γαργαλιάνων ,όχι στην άρνηση των αρμοδίων για την επαναλειτουργία του Α.Τ. Φιλιατρών και Α.Τ.Κοπανακίου…..
Όλοι εκεί….”, καταλήγει το σχετικό κάλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages