Γιατί η Ν.Δ. στην Πύλο και Τριφυλία έχασε μονάδες μέσα σε 1 χρόνο - Αιτία οι οδικοί άξονες και τα λιμάνια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Γιατί η Ν.Δ. στην Πύλο και Τριφυλία έχασε μονάδες μέσα σε 1 χρόνο - Αιτία οι οδικοί άξονες και τα λιμάνια

 


Στο «πόδι» η Πύλος με τη λαθροχειρία της κυβέρνησης που διέπραξε στον υπό κατασκευή οδικό άξονα Καλαμάτας - Ριζόμυλου - Πύλου - Μεθώνης.
Στην Τριφυλία η πτώση ήταν δεδομένη κυρίως λόγω του Πρωτοδικείου που υποβαθμίστηκε, τον άφαντ οδικό άξονα από Πύργο ως Τσακώνα, την απουσία υποδομών, σιδηροδρόμου, λιμανιού της Κυπαρισσίας και άλλων παραγόντων που δείχνουν την εγκατάλειψη της περιοχής. 

Αιφνιδίως μετακίνησε το κονδύλι των 20 εκατομμυρίων που αφορά την παράκαμψη της Πύλου για να κάνουν μια καινούρια παράκαμψη πριν την Πύλο ώστε να εξυπηρετείται το «Costa Navarino».

Έχουν ξεσηκωθεί οι καταστηματάρχες και οι κάτοικοι της Πύλου διότι όλες οι νταλίκες και τα τροχοφόρα θα εξακολουθούν να περνάνε μέσα από την πλατεία τριών Ναυάρχων…

Ένας αγώνας μισού αιώνα για την κατασκευή του συγκεκριμένου έργου θυσιάζεται στον βωμό των ξένων και ντόπιων συμφερόντων με american style.

Για το πόσο έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Πύλο αρκεί το Μέγαρο Μαξίμου να συγκρίνει τα εκλογικά αποτελέσματα του 2023 και του 2024. Η ΝΔ στις εθνικές εκλογές έλαβε 42,42% και στις ευρωεκλογές 26,42%.

Έχασε δηλαδή μέσα σ’ έναν χρόνο 16 ποσοστιαίες μονάδες.

Και εάν δεν γίνει η παράκαμψη στην Πύλο η ΝΔ αναμένεται να έχει μεγαλύτερη αιμορραγία. Η κατρακύλα πάντως μπορεί να συνεχιστεί ενώ δεύτερο κόμμα αναδείχθηκε το ΠΑΣΟΚ με μικρή διαφορά από το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ 

Δ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages