Αντίστροφη μέτρηση για την 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας ως τα ξημερώματα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Αντίστροφη μέτρηση για την 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας ως τα ξημερώματα


 ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Η Κυπαρισσία σας προσκαλεί στην 8η Λευκή Νύχτα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Ιουνίου 2024, στα πλαίσια του τριημέρου εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, όπου η πόλη μας γιορτάζει!

Αυτή η ιδιαίτερη βραδιά υπόσχεται να γεμίσει την Κυπαρισσία με κέφι, διασκέδαση και καλοκαιρινή μαγεία. Οι δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν από μουσική, χορό και ατελείωτες στιγμές χαράς. Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 20:30 έως τα ξημερώματα, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για ψώνια και απολαυστικές εκπτώσεις.

Καλούμε όλους τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών αλλά και από όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν σε αυτή την ξεχωριστή γιορτή. Ελάτε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία της Λευκής Νύχτας, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να απολαύσουμε την καλοκαιρινή αύρα της πόλης μας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας! Η 8η Λευκή Νύχτα Κυπαρισσίας σας περιμένει για να δημιουργήσουμε μαζί αξέχαστες αναμνήσεις. Σας περιμένουμε όλους!, καταλήγει η ανακοίνωση-κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages