Στο Φιλιατρινό φράγμα ο Νίκος Ανδρουλάκης- Μετωπική σύγκρουση με τη Κυβέρνηση για το σκάνδαλο των εποκλοπων - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Στο Φιλιατρινό φράγμα ο Νίκος Ανδρουλάκης- Μετωπική σύγκρουση με τη Κυβέρνηση για το σκάνδαλο των εποκλοπων

 


ΤΟ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟ ΦΡΑΓΜΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΗΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ-ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΤΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την υπόθεση των παρακολουθήσεων άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μιλώντας στην τηλεόραση BEST και κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο παρακολούθησης και… συγκάλυψη» κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως είναι πίσω απ’ όλα.

«Δίνω έναν αγώνα» είπε και συνέχισε «Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το κόμμα που χρεοκόπησε την Ελλάδα το 2009 τώρα θα χρεοκοπήσει και τους θεσμούς της χώρας. Γιατί στο βωμό της συγκάλυψης έχουμε μία πρακτική η οποία αλλοιώνει τη διάκριση των εξουσιών και την εύρυθμη λειτουργία των θεσμών και της δικαιοσύνης» επιρρίπτοντας ευθύνες τον Πρωθυπουργό «Ο κ. Μητσοτάκης είναι πίσω από όλα. Ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη στιγμή είναι ευάλωτος στην ιστορία αυτή. Διότι ένα από τα στενότερα του πρόσωπα, ο περίγυρος, το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος ήταν πολιτικός προϊστάμενος, είναι εμπλεκόμενα πρόσωπα σε μία υπόθεση η οποία για μένα -και θα το πω έτσι απλά και λαϊκά για να το καταλάβουν οι πολίτες- δεν είναι ότι άκουγαν, κάποιοι έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ από αυτή την υπόθεση. Μόνο η εξαγωγή του Predator στις αφρικανικές χώρες, με υπογραφή του τότε Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, που σήμερα τυγχάνει να είναι Γενικός Διευθυντής Νέας Δημοκρατίας, είναι ένα σκάνδαλο.»

“Κρίνω τους κρίνοντες, γιατί είμαστε στη σωστή όχθη της ιστορίας”  είπε στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δίνοντας κα μια άλλη οπτική στην εξέλιξη με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, καθώς όπως είπε «…η χώρα μας έχει εκτεθεί διεθνώς. Και είναι αδιανόητο να λέει μάλλον η δικαιοσύνη ότι είναι πλημμέλημα να καρφώνει κάποιος ένα λογισμικό παρακολούθησης στον αρχηγό των όπλων δυνάμεων. Δηλαδή, μια χώρα που είναι στα σύνορα της Ευρώπης. Μια χώρα που έχει την Τουρκία απέναντι! Εμείς θέλουμε η χώρα μας να είναι μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα. Να μην υπάρχουν αυτά τα παρατράγουδα που την εκθέτουν, που προσβάλλουν τους πολίτες, που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δηλαδή, τι ζητάμε». Με τον ίδιο να έχει προσφύγει και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τη δικαιοσύνη, παράλληλα, ανέφερε πως και με τα υπόλοιπα κόμματα θα υπάρξουν κοινές πρωτοβουλίες για να έρθει το πόρισμα στη Βουλή.

Σε μια εποχή κρίσεων και ευκαιριών η κυβέρνηση της χώρας οφείλει να προχωρά σε «έργα προστιθέμενης αξίας» και πολιτικές προς όφελος των πολιτών της και όχι υπέρ των λίγων και ισχυρών, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για αναποτελεσματικότητα στο μέτωπο της ακρίβειας, στην εκτίναξη του ενεργειακού κόστους αλλά και για μια σειρά από μείζονα θέματα που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών και δυσχεραίνουν την επιβίωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages