Προφυλακίστηκαν οι 2 αυτουργοί της δολοφονίας του άτυχου δικηγόρου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Προφυλακίστηκαν οι 2 αυτουργοί της δολοφονίας του άτυχου δικηγόρου

Σάββατο 4/4/2009
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν απο την Ανακρίτρια Κυπαρισσίας μετά την απολογία τους κατά την διάρκεια των 2 τελευταίων ημερών με διαφορά ενός 24ωρου ο φερόμενος ως ηθικός και ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας του άτυχου 52χρονού δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου που συνελήφθησαν μετά τις έρευνες του Κλιμακίου Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.
Να τονίσουμε ότι η οικογένεια του θύματος είχε ζητήσει να πραγματοποιηθεί αναπαράσταση, αίτημα που θα ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες απο τις δικαστικές Αρχές αν υλοποιηθεί ή όχι. Παράληλλα ο λογιστής φίλος του θύματος Ηλίας Ψιλόπουλος που πρώτος είδε σε λίμνη αίματος τον άτυχο δικηγόρο και υπέστη αρχικά Σόκ, μιλώντας στον 936 και την τηλεόραση BEST εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία των διωκτικών αρχών εκφράζοντας πρώτον την άποψη ότι τέτοια εγκλήματα χαρακτηρίζοντας ως στυγερά σε μια μιρκή κοινωνία που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και δεύτερον ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των συλληφθέντων. Δηλώσεις έκαναν και εκπρόσωποι του νομικού κόσμου της περιοχής. Τέλος ο φερόμενος ως ηθικός αυτουργός ως υπεράσπιση είχε δικηγόρο απο τον Πύργο Ηλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages