Συνεεδρίαση του Δ.Σ. για έργα στη Παραλία και κόντρες για τους δρόμους! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Συνεεδρίαση του Δ.Σ. για έργα στη Παραλία και κόντρες για τους δρόμους!

Τρίτη 28/4/2009
ΟΜΟΦΩΝΕΣ ήταν οι πρώτες αποφάσεις της χθεσινής συνεδρίασης του οικείου Δ.Σ. στη Κυπρισσία. Αρχικά ομόφωνα ψηφίστηκε η παραλαβή μελέτης για τις Αθλητικές εγκαταστάσεις εντός Σχεδίου Πόλης στην περιοχή της Παραλίας όπου θα δημιουργηθεί μάλιστα ένα γήπεδο Beach Volley για τις ανάγκες των διοργανώσεων του καλοκαιριού. Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Γκότσης ζήτησε να διαμορφωθούν οι εξωτερικοί χώροι. Επίσης εγκρίθηκε ομόφωνα η οργάνωση άρδευσης για τις περιοχής Κυπαρισσίας, Αρμενιών, Βρυσών, Σπηλιάς, Στασιού με ιδίους όρους και αμοιβή μετά απο συμφωνία και των Προέδρων των τοπικών διαμερισμάτων.
Αναφορές για ζητήματα της πόλης προέβη ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα της αποκατάστασης των πηγών του Αι Λαγούδη με την επικείμενη δημοπράτηση μελέτης. Κριτική άσκησε ο κ. Γιαννόπουλος απο την αντιπολίτευση σχετικά με την καθαριότητα στην πόλη και τα Κοιμητήρια αλλά και την αποκατάσταση κοινοτικών και Δημοτικών οδών. Ασκησε κριτική παράληλλα για την απαράδεκτη κατάσταση στο δ.δ. Περδικονερίου με τους δρόμους να θυμίζουν Μεσαίωνα για να πάρει την απάντηση απο τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚΥ ότι λόγω βροχοπτώσεων δεν ήταν εφικτή η αποκατάσταση των τομών αλλά θα συμβεί σύντομα όπως εξήγησε. Συζητήθηκαν επίσης για αρκετή ώρα αιτήματα δημοτών που αφορούν διευθετήσεις ορίων και παρεμβάσεων με τα οποία αναλώθηκε περισσότερο η συνεδρίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages