Επιτέλους ασφαλτοστρώσεις στους..βομβαρδισμένους δρόμους της Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Απριλίου 2009

Επιτέλους ασφαλτοστρώσεις στους..βομβαρδισμένους δρόμους της Κυπαρισσίας

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά τις εκκλήσεις μας και τις επισημάνσεις μας απο την εκπομπή του σταθμού μας 'Πρωινό Δρομολόγιο' ο Δήμος μας προχωρά στην υλοποίησης μελέτης ασφαλτόστρωσης δρόμων της Κυπαρισσίας, συνολικού κόστους 250.000 Ευρώ. Τα άσχημα χάλια σε κεντρικούς δρόμους προκαλούσαν προβλήματα στους οδηγούς με αποτέλεσμα πολλές φορές να οργίζονται και οι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν απο το Δ.Δ. Ραχών όπου οι ασφαλτοστρώσεις θα βελτιώσουν την εσωτερική οδοποιία στο διαμέρσιμα. Η μελέτη ωστόσο προβλέπει νέες παρεμβάσεις στις περιοχές των οικισμών και διαμερισμάτων Μύλων, Κυπαρισσίας, Γιαννίτσαινας, Ξηρόκαμπος και Σπηλιά.
Σύμφωνα με νεώτερες ανακοινώσεις στην πόλη της Κυπαρισσίας όπως ο αδιάψευστος μάρτυρας της φωτογραφίας που δημοσιεύουμε, αναμένεται εντός της εβδομάδας πιθανόν να ασφαλοτοστρωθούν ή να αποκατασταθούν τμήματα δρόμων στο Σχέδιο Πόλης όπως στην περιοχή της Αποβάθρας που θυμίζει Αβγανιστάν, αλλά και επιδιορθώσεις κατά μήκος του οδοστρώματος στους κεντρικούς οδικούς άξονες εντός της πόλης. Αξίζει να τονισθεί ότι επίκειται να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος απο την πειροχή Γελουδιώτισσας μέχρι και τους Άγιους Πάντες ώστε να αποτελέσει ελκυστικό κομμάτι περιπατικού τουρισμού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages