Θρασύτατη διάρρηξη 20 μέτρα απο το αστυνομικό τμήμα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Θρασύτατη διάρρηξη 20 μέτρα απο το αστυνομικό τμήμα

Μ.Πέμπτη 16/4/2009
Μια ακόμα θρασύτατη διάρρηξη σπιτιού σημειώθηκε χθες το απόγευμα στα Φιλιατρά και σε απόσταση 20 μέτρων απο το αστυνομικό τμήμα Φιλιατρών.
Θύμα της διάρρηξης είναι ο Παναγιώτης Λάλουσης ο οποίος την ώρα εκείνη απουσίαζε στην εργασία του. Η αποκάλυψη της διάρρηξης έγινε στις 21:30 περίπου το βράδυ μετά την επιστροφή του Κου Λάλουση από την εργασία του.
Οι δράστες εισήλθαν από την πόρτα της αυλής, ανέβηκαν την σκάλα, και βρέθηκαν έξω από την δεύτερη είσοδο του σπιτιού. Πιθανόν με κλωτσιά άνοιξαν την πόρτα σπάζοντας την κάσα στα στο σημείο που κλειδώνει, μπήκαν στο άδειο σπίτι και αφού ανακάτεψαν τα πάντα αδειάζοντας ντουλάπες και έπιπλα αφαίρεσαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή (Laptop), και χρήματα περίπου 2.000 ευρώ. Προσπάθησαν να κλέψουν και μια LCD τηλεόραση Μάρκας Samsung 42 ιντσών αλλά δεν τα κατάφεραν διότι την κατέβασαν από την κεντρική πόρτα του σπιτιού και βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη. Η τηλεόραση βρέθηκε εντός του σπιτιού και πίσω στην κύρια είσοδο. Η Κλοπή αυτή έρχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο το πρόβλημα με την έλλειψη αστυνομικών στα Φιλιατρά.
Με πληροφορίες από το filaitranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages