Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα της Ε.Ο. στη Μεγαλόπολη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα της Ε.Ο. στη Μεγαλόπολη

Μ.Τετάρτη 15/4/2009
ΣΕ καλό ρυθμό βρίσκονται τα έργα στο δρόμο Τρίπολης- Καλαμάτας κοντά στη Μεγαλόπολη καθώς τo KAΣ γνωμάτευσε και το έργο της διάβασης Καλογερικού μπορεί να συνεχίσει χωρίς προβλήματα. Η προτεραιότητα του ΥΠΕΧΩΔΕ είναι να παραδοθεί μέσα στο 2009 η σήραγγα Ραψομμάτη και όλο το τμήμα από το Αθήναιο έως το Λεύκτρο, προκειμένου να αποτελέσουν παρελθόν οι στροφές της Μεγαλόπολης.
Διερχόμενοι απο το σημείο διαπιστώσαμε ότι οι εργασίες ξεκινούν απο νωρίς το πρωί- η λήψη της φωτό έγινε στις 7.30 περίπου το πρωί- καθώς διεξάγονται εργασίες τόσο στη περιοχή όσο και στο σημείο πρός Ασσέα και Αθήναιο.
Για το άλλο σημείο όπου βρέθηκαν αρχαία, στην κατολίσθηση μετά τα Μαλλωτά στο ύψος της Μεγαλόπολης, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα και το ΚΑΣ αναμένεται να δώσει και γι‘ αυτό τη δυνατότητα συνέχισης των εργασιών, σύμφωνα με την ενημέρωση από το στέλεχος του ΥΠΕΧΩΔΕ. Αξίζει να τονιστεί ότι τα συνεργεία εργάζονται με βάρδιες μέχρι και το Σάββατο και δεν πρόκειται να διακοπούν οι εργασίες σε καμία περίπτωση, δεδομένου ότι υπάρχει επάρκεια χρηματοδοτήσεων. Μάλιστα εικάζεται ότι ο ευνοικός καιρός είναι σύμμαχος των κατασκευαστών καθώς θεωρούν ότι το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί στο έπακρο και μάλιστα με εντατικού ρυθμούς προχωρά και το τμήμα Παραδείσια- Τσακώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages