Κυκλοφοριακό STOP μετά την παρουσίαση της Μελέτης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Κυκλοφοριακό STOP μετά την παρουσίαση της Μελέτης

Τετάρτη 1/4/2009
Αύριο Πέμπτη στις 2 μ.μ. τελικά διεξάγεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του οικείου Δ.Σ. η τελική παρουσίαση της μελέτης για το Κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πόλη της Κυπαρισσίας. Ουσιαστικά μετά την συζήτηση που θα προκύψει εκ μέρους της Επιτροπής θα προωθηθεί για έγκριση η μελέτη που αναμένεται να αλλάξει τον κυκλοφοριακό χάρτη εντός της πόλης καθώς τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται ιδίως το καλοκαίρι.
Στη συνάντηση εκτός απο τα μέλη της Επιτροπής που αποτελείται απο δημοτικούς συμβούλους και εκπρόσωπο της Τροχαίας έχει προσκληθεί μεταξύ άλλωνο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης και ο Πρόεδρος των Αυτοκινητιστών Ταξί. Στόχος της επιτροπής θα είναι σύντομα να εφαρμοστεί η κυκλοφοριακή ρύθμιση σε όλη την πόλη βασισμένη σε επιστημονικά δεδομένα ενώ τον λόγο θα λάβουν και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων της ευρύτερης πειροχής..
Μετά την σύσκεψη αναμένεται η οριστική παραλαβή της μελέτη απο το Δ.Σ. ώστε να τεθεί σε εφαρμογή η νέα σηματοδότηση. Οι κυριότερες τροποποιήσεις στο κυκλοφοριακό ιστό της πόλης που προβλέπει η μελέτη αφορούν Μονοδρομήσεις στο σύνολο σχεδον των δρόμων της πόλης, δημιουργία θέσεων Στάθμευσης και ρύθμιση της κυκλοφορίας στην είσοδο και έξοδο της πόλης με τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση του Εμπορικού κέντρου της πόλης και αναμένεται να δώσει ριζοσπαστικές λύσεις στο κυκλοφοριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Κυπαρισσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages