Επίσκεψη Δράκου στο Νοσοκομείο με δηλώσεις για Αναβαθμισή του - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Επίσκεψη Δράκου στο Νοσοκομείο με δηλώσεις για Αναβαθμισή του

ΕΠΙΣΚΕΨΗ στην αγορά της Κυπαρισσίας και το Νοσοκομείο πραγματοποίησε σήμερα ο Νομάρχης Μεσσηνίας κ. Δημήτρης Δράκος ανταλάσσοντας ευχές με τους πολίτες και πασχαλινά δώρα στο Νοσοκομείο με τους νοσηλευόμενους στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και δύναμης.
Αρχικά ο Νομάρχης και Πρόεδρος της ΕΝΑΕ έκανε μια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης συζητώντας με επαγγελματίες και κατοίκους αλλά και επισκέπτες για τα καθημερινά δρώμενα αλλά και Αναστάσιμο μήνυμα που φέρνει ελπίδα στους Ελληνες με την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Παράλληλα ευχήθηκε δύναμη απέναντι στα καθημερινά προβλήματα. Αμέσως μετά μετέβη στο Νοσοκομείο όπου τον υποδέχθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. του ιδρύματος ο κ. Γιάννης Σταθόπουλος, παρουσία της κα Μπέσσυ Πλέτσα και την υπεύθυνης Προισταμένης των νοσηλευτών κας Αλεξοπούλου. Ο Νομάρχης συζήτησε μαζί τους το θέμα του προσωπικού που μαζί με τους γιατρούς και διοικητικό, ιατρικό προσωπικό ξεπερνά τα 250 άτομα, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον του. Ευχές αντάλλαξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αλλά και στις πτέρυγες του Ιδρύματος δίνοντας κουράγιο σε όλους.
Σε δηλώσεις του στο http://www.radio936.gr/ εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών του Ιδρύματος, αλλά και την πλούσια υλικοτεχνική υποδομή που συνάντησε αλλά και την μονάδα Τεχνητού Νεφρού η οποία εξυπηρετεί μεγάλο μέρος της Δυτικής Μεσσηνίας. Σε δηλώσεις του επισήμανε ότι η Ν.Α. ενδιαφέρεται για την επέκταση του νοσοκομείου αλλά και την πλήρη στελέχωσή του με περισσότερες ειδικότητες καθώς γεωγραφικά εξυπηρετεί μια τεράστια περιοχή. Η είδηση όμως που μας έδωσε είναι το γεγονός ότι τον Μάιο αναμένεται να πραγματοποιηθεί διευρυμένη σύσκεψη για το μέλλον του παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Αβραμόπουλου τον οποίο έχει προσκαλέσει για να συζητήσει επι τόπου τις υποδομές Υγείας στο Νομό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages