: «Επανακατεθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τροπολογίες για δωρεάν ρεύμα στις ευπαθείς ομάδες και για μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

: «Επανακατεθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ τις τροπολογίες για δωρεάν ρεύμα στις ευπαθείς ομάδες και για μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης»

«Η κυ­βέρ­νη­ση να α­πο­δε­χθεί ά­με­σα τις προ­τά­σεις του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ για δω­ρε­άν ρεύ­μα στις ευ­πα­θείς ο­μά­δες πλη­θυ­σμού και για ου­σι­α­στι­κή μεί­ω­ση του ΕΦΚ στο πε­τρέ­λαι­ο θέρ­μαν­σης». Το­νί­ζει σε δή­λω­σή του ο υ­πεύ­θυ­νος του Το­μέ­α Ε­νέρ­γειας της Κ.Ο. του ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ και βου­λευ­τής Μεσ­ση­νί­ας Θα­νά­σης Πε­τρά­κος. Συγ­κε­κρι­μέ­να ο κ. Πε­τρά­κος στην δή­λω­σή του ε­πι­ση­μαί­νει τα ε­ξής: «Ε­πει­δή το η­λε­κτρι­κό ρεύ­μα εί­ναι κοι­νω­νι­κό α­γα­θό δεν πρέ­πει να το στε­ρεί­ται κα­μί­α λα­ϊ­κή οι­κο­γέ­νεια. Ε­πει­δή εί­ναι α­πα­ρά­δε­κτο να πε­θαί­νουν φτω­χοί και άρ­ρω­στοι συ­νάν­θρω­ποί μας λό­γω δι­α­κο­πής της η­λε­κτρο­δό­τη­σης, για­τί α­δυ­να­τούν να πλη­ρώ­σουν τους λο­γα­ρια­σμούς του ρεύ­μα­τος. Ε­πει­δή οι μνη­μο­νια­κές πο­λι­τι­κές έ­χουν ε­πι­φέ­ρει κα­τα­στρο­φι­κά οι­κο­νο­μι­κά και κοι­νω­νι­κά α­πο­τε­λέ­σμα­τα και τε­ρά­στιας έ­κτα­σης αν­θρω­πι­στι­κή κρί­ση.
Ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ με αί­σθη­μα κοι­νω­νι­κής ευ­θύ­νης α­πέ­ναν­τι στους φτω­χο­ποι­η­μέ­νους συμ­πο­λί­τες μας οι ο­ποί­οι δεν έ­χουν η­λε­κτρι­κό ρεύ­μα, ε­πα­να­κα­τε­θέ­τει τις τρο­πο­λο­γί­ες που εί­χε κα­τα­θέ­σει α­πό τον Δε­κέμ­βριο του 2013 για δω­ρε­άν ρεύ­μα στις ευ­πα­θείς ο­μά­δες πλη­θυ­σμού και για ου­σι­α­στι­κή μεί­ω­ση του ΕΦΚ στο πε­τρέ­λαι­ο θέρ­μαν­σης. Οι προ­τά­σεις μας αυ­τές εί­ναι κο­στο­λο­γη­μέ­νες και εί­ναι η ε­λά­χι­στη κοι­νω­νι­κή υ­πο­χρέ­ω­ση της Πο­λι­τεί­ας για την ά­με­ση α­να­κού­φι­ση των φτω­χών και α­νέρ­γων προ­κει­μέ­νου να μην έ­χου­με πε­ρι­στα­τι­κά και άλ­λων θα­νά­των συμ­πο­λι­τών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages