«Σενάρια περί κλειστού τύπου δρόμου στο Καλαμάτα – Ριζόμυλος ανήκουν στο παρελθόν» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

«Σενάρια περί κλειστού τύπου δρόμου στο Καλαμάτα – Ριζόμυλος ανήκουν στο παρελθόν»

Ά­με­ση ή­ταν η α­πάν­τη­ση του Δή­μαρ­χου Μεσ­σή­νης Στά­θη Α­να­στα­σό­που­λου στην δή­λω­ση του δή­μαρ­χου Κα­λα­μά­τας Πα­να­γι­ώ­τη Νί­κα για κλει­στό αυ­το­κι­νη­τό­δρο­μο στο Κα­λα­μά­τα – Ρι­ζό­μυ­λος. Συγ­κε­κρι­μέ­να ο κ. Α­να­στα­σό­που­λος σε δή­λω­σή του τό­νι­σε με­τα­ξύ άλ­λων: «Σε­νά­ρια πε­ρί κλει­στού τύ­που δρό­μου α­νή­κουν στο πα­ρελ­θόν, η δη­μο­τι­κή αρ­χή Κα­λα­μά­τας προ­φα­νώς α­να­φέ­ρε­ται στον τύ­πο του ο­δι­κού ά­ξο­να εν­τός των δι­οι­κη­τι­κών της ο­ρί­ων.» Α­κο­λου­θεί η πλή­ρης δή­λω­ση του κ. Α­να­στα­σό­που­λου:
«Χαι­ρό­μα­στε που έ­να έρ­γο ά­κρως α­να­πτυ­ξια­κό ό­χι μό­νο για το Δή­μο Μεσ­σή­νης αλ­λά και για ό­λο το Νο­μό βρί­σκε­ται στην τε­λι­κή ευ­θεί­α της υ­λο­ποί­η­σης. Σχε­τι­κά με πρό­σφα­το δη­μο­σί­ευ­μα για το θέ­μα της υ­λο­ποί­η­σης του ο­δι­κού ά­ξο­να Ρι­ζό­μυ­λος – Κα­λα­μά­τα, ο Δή­μαρ­χος Μεσ­σή­νης Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος α­νέ­φε­ρε ό­τι ε­δώ και και­ρό πα­ρα­κο­λου­θεί και γνω­ρί­ζει το θέ­μα των ε­ξε­λί­ξε­ων της ο­ρι­στι­κής πλέ­ον με­λέ­της του έρ­γου, ώ­στε να εί­ναι δυ­να­τή η έν­τα­ξή του σε χρη­μα­το­δο­τι­κό πρό­γραμ­μα. Πρό­σφα­τα δε υ­πο­γρά­φη­κε η σύμ­βα­ση με­τα­ξύ Δ/νσης Με­λε­τών Έρ­γων Ο­δο­ποι­ί­ας (ΔΜΕ­Ο) του Υ­πουρ­γεί­ου και του α­να­δό­χου με­λε­τη­τή. Η ε­νη­μέ­ρω­ση που έ­χου­με α­πό το Υ­πουρ­γεί­ο Υ­πο­δο­μών Με­τα­φο­ρών & Δι­κτύ­ων αλ­λά και το με­λε­τη­τή της ο­ρι­στι­κής με­λέ­της εί­ναι ό­τι αυ­τή εκ­πο­νεί­ται στα πλαί­σια των α­πο­φά­σε­ων του δη­μο­τι­κού συμ­βου­λί­ου Μεσ­σή­νης και των α­παι­τή­σε­ων της το­πι­κής κοι­νω­νί­ας και των φο­ρέ­ων της Μεσ­σή­νης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages