«Θα δεχτούμε κάθε αποτέλεσμα νόμιμης προσφυγής στο θέμα των σκουπιδιών" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

«Θα δεχτούμε κάθε αποτέλεσμα νόμιμης προσφυγής στο θέμα των σκουπιδιών"

«Κατανοούμε τους προβληματισμούς των κατοίκων, οποιοσδήποτε μπορεί να προσφύγει στους ελεγκτικούς μηχανισμούς και θα δεχτούμε την όποια δικαίωση. Εμείς κοιτούσαμε πάντα στα μάτια τους κατοίκους της Οιχαλίας και δεν πρέπει να ακούνε τις σειρήνες». Αυτό τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, με αφορμή την προχθεσινή τελευταία συζήτηση στην Οιχαλία για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και την κατασκευή του εργοστασίου στην Καλλιρρόη. Πρόσθεσε δε, ότι θα είναι αποδεκτή οποιαδήποτε δικαίωση προσφυγής.
Η πιο βρώμικη Περιφέρεια
Για άλλη μια φορά η κα Νικολάκου μίλησε για απόλυτη δικαίωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων: «Σε επίπεδο επικράτειας το πρώτο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα είναι τα απορρίμματα και οι χωματερές. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκίνησε τελευταία. Το 2011 ήταν η τελευταία και η πιο βρώμικη Περιφέρεια στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων με 82 ενεργούς ΧΑΔΑ και με πολύ μεγάλο κίνδυνο επιβολής δυσβάσταχτων προστίμων στους δημότες. Ο σχεδιασμός μας ήταν πρωτοποριακός, καινοτόμος και απόλυτα περιβαλλοντικός. Ένα έργο που ξεκινήσαμε με διεθνή διαγωνισμό που ολοκληρώσαμε και για πρώτη φορά στη χώρα μας υπήρχε η καινοτομία της ιδιωτικής χωροθέτησης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages