Γαστροπολιτισμικές εκδρομές με ταξιδιωτικό οργανισμό στη Κυπαρισσία-Tουριστικοί οργανισμοί αναδεικνύουν την 'Αρκαδια' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Γαστροπολιτισμικές εκδρομές με ταξιδιωτικό οργανισμό στη Κυπαρισσία-Tουριστικοί οργανισμοί αναδεικνύουν την 'Αρκαδια'

Μια πολιτισμική - γαστρονομική διαφυγή στην πανέμορφη Αιτωλοακαρνανία διοργανώνει το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου ο ταξιδιωτικός οργανισμός Cosmorama. Μια ευκαιρία για να γνωρίσετε τον τόπο, μέσα από τις φυσικές ομορφιές, την ιστορία, τα μνημεία και την τέχνη του, αλλά και για να μάθετε τα προϊόντα που παράγει, να γευτείτε τις παραδοσιακές γεύσεις και τα κρασιά του και να βρεθείτε με τους ανθρώπους που είναι πίσω από όλα αυτά. Θα γνωρίσετε τρεις ιστορικές πόλεις, έναν από τους ωραιότερους υδροβιότοπους της Ελλάδας και ένα προϊόν που τιμά την Ελλάδα διεθνώς, το αυγοτάραχο.
Η γνωριμία με τη Ναύπακτο, το Μεσολόγγι και το Αιτωλικό, οι επισκέψεις σε μουσεία και οινοποιεία και το φαγητό σε επιλεγμένα εστιατόρια περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, με κόστος ταξιδιού τα 165 ευρώ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο (15 ευρώ επιβάρυνση μονόκλινου). Οι εκδρομές αυτές γίνονται σε σύμπραξη της Ομάδας Γαστρονομίας και Πολιτισμού του Τίμου Πετρίδη (www.gastronomyclub.weebly.com), ενώ ο κύκλος τους  περιλαμβάνει ακόμη μέχρι το τέλος του χρόνου τις εξής εξορμήσεις: Κυπαρισσία, Πύλος, Αρχαία Μεσσήνη (22-24/8) | Τρύγος στη Νεμέα και... καλά κρασιά στο Ναύπλιο (6-7/9) | Σαντορίνη, το «παγκόσμιο» νησί μας (26-29/9) | Γαστρονομικό οδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας (11/10 και 13/12) | Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων και τα ιδιαίτερα προϊόντα του (26-29/10) | Η Σπάρτη και ο λακωνικός κάμπος (15-16/11) | Η Αρκαδία, η Τρίπολη και η αμπελουργική ζώνη της Μαντινείας (6-7/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages