Προήχθη σε Υποστράτηγος του Π.Σ. ο Βασίλης Καπέλιος από το Κοπανάκι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Προήχθη σε Υποστράτηγος του Π.Σ. ο Βασίλης Καπέλιος από το Κοπανάκι

Ο Μεσσήνιος Αρχιπύραχος  τέως διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαμάτας και νύν επικεφαλής του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Πυροσβεστικού Σώματος  Βασίλης Καπέλιος προήχθη στις τελευταίες κρίσεις στον βαθμό του Υποστρατήγου
Ο  Βασίλης Καπέλιος γεννήθηκε το 1961 στο Κοπανάκι. 
Είναι πτυχιούχος του  Πανεπιστημίου Αιγαίου – Σχολή Επιστημών της Διοικήσεως – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, αλλά και της Σχολής Αξιωματικών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.
Έχει επιμορφωθεί στη Σχολή Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης – Τομέας Χωροταξίας και Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού «Προστασία Δασών» και στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ενηλίκων «Νέες Βασικές Δεξιότητες με Ψηφιακή Τεχνολογία».
Έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποιήσεων ως οικονομολόγος, διοικητικό στέλεχος του δημοσίου τομέα (ΑΕΙ) και ως επιθεωρητής κτηρίων και πυρασφάλειας.
Διαθέτει και διδακτική δραστηριότητα καθώς έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης του ΤΕΙ Καλαμάτας, του Δημόσιου ΙΕΚ Καλαμάτας, ενώ έχει συνεργαστεί εκπαιδευτικά με το ΚΕΚ του Δήμου Καλαμάτας (Integration, Αγροτικό Δίκτυο ΡRΙΜ ΑΣΠΑ Α.Ε.). Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages