ΣΥΡΙΖΑ: Εγγύηση καταθέσεων και εξεταστική για το μνημόνιο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Εγγύηση καταθέσεων και εξεταστική για το μνημόνιο

  • «Η απόφαση ανήκει στον ελληνικό λαό και μόνο σε αυτόν» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση στον Κεραμεικό, για τις επερχόμενες εκλογές σε στελέχη του κόμματος.
  • Εγγυήση ΣΥΡΙΖΑ για τις καταθέσεις και στο βάθος εξεταστική για το μνημόνιο

«Το αποτέλεσμα της προεδρικής εκλογής είναι μια πρώτη νίκη των βουλευτών που αντιστάθηκαν στο φόβο, και στο ψέμα. Μια πρώτη νίκη του λαού μας που παίρνει την πατρίδα από το χέρι για να τη βγάλει από το καθεστώς της ταπείνωσης» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, και αναρωτήθηκε, αν ο ελληνικός λαός «που φόβισαν και εξαπάτησαν το 2012» θα επιλέξει ξανά το δρόμο που μας οδήγησε στην κοινωνική τραγωδία και στην εθνική ταπείνωση ή θα δώσει μια ευκαιρία στην ελπίδα, διαλέγοντας το δρόμο της μεγάλης αλλαγής.

«Θα επιλέξει το δρόμο των εντολών, ή το δρόμο της δημοκρατίας; Το δρόμο των μνημονίων, ή το δρόμο της κοινωνικής σωτηρίας; Αυτό είναι το δίλλημα της 25ης του Γενάρη» επισήμανε ο κ. Τσίπρας, για να συμπληρώσει ότι «είναι η αρχή του τέλους ενός καθεστώτος που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, την ανεργία, τη δυστυχία, την απελπισία. Η αρχή του τέλους εκείνων που χωρίς αιδώ και χωρίς περίσκεψη υπηρέτησαν μια πολιτική καταστροφής».

Μιλώντας για την πολιτική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση, τόνισε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί - σε συνεργασία με την ΕΚΤ και τους Ευρωπαίους εταίρους - χωρίς καμιά υποσημείωση και κανένα αστερίσκο τις καταθέσεις των πολιτών στις ελληνικές τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages