Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ ΖΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Έξι στους δέκα Έλληνες δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές ! 

Επιστολή με την οποία απευθύνει δραματικό μήνυμα για την ανάγκη «να επανέλθει σύντομα η ομαλότητα» απέστειλε ο Βασίλης Κορκίδης στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, μία ημέρα μετά την πρώτη άκαρπη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Πειραιώς (ΕΒΕΠ) επισημαίνει στον Πρόεδρο της Βουλής τις δυσκολίες των Ελλήνων επιχειρηματιών να ανταποκριθούν με συνέπεια στις υποχρεώσεις τους και προειδοποιεί ότι οι συνέπειες για την αγορά από τη μη εκλογή Προέδρου μπορεί να είναι δραματικές.
«Ας μην ξεχνάμε ότι, μπορεί η Δημοκρατία να μην έχει αδιέξοδα, αλλά, εάν η μοναδική διέξοδος είναι ο κίνδυνος εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη, τότε σίγουρα θα είμαστε οι μοναδικοί αυτόχειρες» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο κ. Κορκίδης, ζητώντας από τους βουλευτές «να σεβαστούν το γεγονός ότι έξι στους δέκα Έλληνες δεν επιθυμούν πρόωρες εκλογές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages