Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ - ΤΣΑΚΩΝΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ - ΤΣΑΚΩΝΑ

Δεν θα υπάρξει πρόβλημα λόγω των εκλογών στα βασικά ζητήματα που σχετίζονται με τους οδικούς άξονες και έχουν ήδη δρομολογηθεί σημειώνει ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γ. Λαμπρόπουλος, μετά και την σχετική συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υποδομών Μ. Χρυσοχοΐδη. Σύμφωνα με την ενημέρωση στην οποία προχώρησε ο κ. Λαμπρόπουλος: 
«Ύστερα από συνάντηση που είχα με τον Υπουργό Υποδομών κ. Χρυσοχοϊδη , θέλω να κάνω γνωστό σε όλους τους Μεσσήνιους πως τα έργα που αφορούν το Νομό μας, έχουν δρομολογηθεί και δεν θα υπάρξει πρόβλημα λόγω των εκλογών .
Συγκεκριμένα :
1.] Ο δρόμος Τσακώνα – Καλό Νερό έχει ενταχθεί ως Δημόσιο έργο με 110 εκατομ. €.
2.] Ο Περιφερειακός Δακτύλιος της Καλαμάτας , θα συνεχισθεί μετά την κύρωση της τροποποιημένης σύμβασης από την νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές.
3.] Ο δρόμος από την Καλαμάτα μέχρι τον Ριζόμυλο , επίσης εντάχθηκε με το ποσό των 80 εκατομ. €.
4.] Τα έργα επέκτασης των εγκαταστάσεων και των χώρων στάθμευσης του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας , θα δημοπρατηθούν από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας , τον Φεβρουάριο , όπως είχαμε ανακοινώσει από τις 20 Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους από κοινού με τον Διοικητή της ΥΠΑ κ. Δημ. Κούκη και τον Υποδιοικητή κ. Βασ. Αλευρά .
5.] Όσον αφορά την αναβάθμιση του διαδρόμου προσγείωσης , την κατασκευή πύργου ελέγχου , τον εκσυγχρονισμό ηλεκτρικού δικτύου  και δικτύου φωτεινής σήμανσης , έχουν υποβληθεί στο Υπουργείο Υποδομών οι φάκελοι για προένταξη εμπροσθοβαρών έργων και θα χρηματοδοτηθούν από τα επιχειρησιακά προγράμματα του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 . Το συνολικό έργο είναι έτοιμο προς δημοπράτηση».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages