ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΑΝΑΣΤΑΤΗ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

● ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο Γ. ΜΠΕΖΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
● Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΕΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ
ΘΕΑΤΡΟ του παραλόγου «παίζεται» εδώ και ημέρες με τις ευθύνες «μπαλάκι» μεταξύ εργολάβου και Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, για το έργο αναδιαρρύθμισης του ισογείου στο Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.
Μετά την αυτοψία του περιφερειάρχη Π. Τατούλη, με αντιπεριφερειάρχες, τον διοικητή του Νοσοκομείου και τον δήμαρχο Τριφυλίας και υπηρεσιακούς παράγοντες το έργο επρόκειτο να ξεκινήσει την περασμένη Δευτέρα. Ωστόσο τα «εργολαβικά παιχνίδια» και το «μπαλάκι» ευθυνών καλά κρατούν γιατί όπως φαίνεται το «ψητό» της υπόθεσης βρίσκεται στα οικονομικά του έργου.
Η διακοπή των εργασιών έχει προκαλέσει προβληματισμό τόσο στην Περιφέρεια, τη διοίκηση του Νοσοκομείου, τον Δήμο Τριφυλίας, αλλά και την κοινή γνώμη της Τριφυλίας που άφωνη παρακολουθεί τις διενέξεις με το έργο να… καρκινοβατεί!!!
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
Προχθές πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο διοικητήριο όπου συνεχίστηκε το… θέατρο παραλόγου μεταξύ της πλευράς του εργολάβου και των επιβλεπόντων μηχανικών που διαφωνούν για τεχνικές πλευρές του έργου. Ο ένας έριχνε τις ευθύνες στον άλλο και επί δίωρο η άγονη αντιπαράθεση προκάλεσε την οργή του διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Μπέζου, ο οποίος διαμήνυσε ότι «Είναι γελασμένος οποιοσδήποτε νομίζει ότι  μπορεί να παίζει με την υγεία των πολιτών. Ας το πάρουν όλοι οι εμπλεκόμενοι υπόψη ότι το έργο θα γίνει. Το χρειάζεται η κοινωνία της Τριφυλίας».
Ο κ. Μπέζος άστραψε και βρόντηξε, όταν η άγονη αντιπαράθεση επί δίωρο με το «μπαλάκι» ευθυνών να εναλλάσσεται, χωρίς όμως να προτάσσεται η επανέναρξη και η εντός χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωση του έργου, «ξέσπασε» καταγγέλλοντας τέτοιου είδους συμπεριφορές, ανευθυνότητες και μεθοδεύσεις. Κυριολεκτικά ωρυόμενος ο κ. Μπέζος αποχώρησε από τη σύσκεψη διαμηνύοντας: «ας αναλάβετε  από δω και πέρα τις ευθύνες σας και ας βγείτε να απολογηθείτε στην Τριφυλιακή Κοινωνία για την μη υλοποίηση του έργου. Τα παιχνίδια τελείωσαν».
Την κωλυσιεργία επιβεβαιώνει και η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου, η οποία ωστόσο χθες εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση και εντός των επομένων ημερών οι εργασίες θα ξεκινήσουν.
Η Περιφέρεια και ο ίδιος ο Πέτρος Τατούλης έχουν πλήρη γνώση του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν θα ανεχθούν συνέχιση της εκκρεμότητας, υπογράμμισε στη «ΦΩΝΗ» η Ντ. Νικολάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages