Σκληρά αντικυβερνητικός τώρα ο Τατούλης..για την ΤΕΡΝΑ!!!! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Σκληρά αντικυβερνητικός τώρα ο Τατούλης..για την ΤΕΡΝΑ!!!!

To φλερτ Τατούλη-κυβέρνησης έληξε. Σήμερα ο περιφερειάρχης βγήκε με την νέα αντικυβερνητική εκδοχή του και έκανε επίθεση στην κυβέρνηση με έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσε Ο κ.Τατούλης μεταξύ άλλων είπε:
«Η σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει πρόταση και σχέδιο και επιδεινώνει τα προβλήματα που κλήθηκε να λύσει, απειλώντας τη βιωσιμότητα των Ελλήνων πολιτών» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «σε μια κρίσιμη περίοδο διαπραγμάτευσης η συμπεριφορά της κυβέρνησης διαπνέεται από ιδεοληψίες και ιδεολογίες που καμία σχέση δεν έχουν με το σύγχρονο κόσμο». Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε την έντονη αντίθεση μεταξύ της στάσης του Πρωθυπουργού, ο οποίος «υπεραμύνεται» του Ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας, και των πράξεων και των παρεμβάσεων στελεχών της Κυβέρνησης, που καμία σχέση με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας δεν έχουν. «Αντίθετα συντείνουν στη δημιουργία και την επιβολή ενός σκληρού κομματικού κράτους», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης. «Εξαρχής, σεβόμενοι την ξεκάθαρη εντολή των Πελοποννησίων πολιτών, προσπαθήσαμε να μυήσουμε τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης στην ανάγκη εφαρμογής του ΠΕΣΔΑ, ώστε να αποτρέψουμε την επιβολή δυσβάσταχτων προστίμων» συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και συμπλήρωσε ότι «η εξυπηρέτηση ευκαιριακών συμφερόντων και οι παρεμβάσεις πολιτικών παραγόντων είχε ως αποτέλεσμα σήμερα να απειλούμαστε με πρόστιμα, τα οποία με νόμο της Κυβέρνησης θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες και όχι τα υπαίτια φυσικά πρόσωπα, όπως ήταν η πρότασή μας». Ο κ. Τατούλης αναφέρθηκε ακόμη στους Δήμους, οι οποίοι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, ενώ αρχικά συμφωνούσαν στην εφαρμογή του ΠΕΣΔΑ, δεν πήραν καμία πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages