ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Την Ο.Π. "ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΓΑΙΑ" του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιλιατρών "Η Τριφυλία", επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες κα. Ντίνα Νικολάκου και κ. Περικλή Μαντά, την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη,  τον Δήμαρχο Τριφυλίας Παναγιώτη Κατσίβελα και τον Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) Τριφυλίας, κ. Αντώνη Παρασκευόπουλο.
Ο κ. Παρασκευόπουλος μαζί με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Γιώργο Αλεξανδρόπουλο,ενημέρωσαν τον Περιφερειάρχη για την προσπάθεια που γίνεται από αυτήν την νέα ομάδα παραγωγών και τις επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο.
Ο κ. Αλεξανδρόπουλος αναφέρθηκε στα προϊόντα που διαθέτει και διαχειρίζεται ο Συνεταιρισμός και την αναγνώριση που δέχθηκε αυτή η προσπάθεια από την ελληνική αλλά και τις ξένες αγορές. 
Παράλληλα αναφέρθηκε και στην μεγάλη σημασία που έχει για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, η άμεση λειτουργία του Φιλιατρινού Φράγματος που έχει καθυστερήσει.
Από την πλευρά του ο κ. Τατούλης εξέφρασε την στήριξή του στην Ομάδα Παραγωγών, ιδιαίτερα στο τομέα της προώθησης των προϊόντων. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages