Επαφές αντιπροσωπείας ΚΕΔΕ με τον Γ.Γ. Aγροτικής Πολιτικής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Επαφές αντιπροσωπείας ΚΕΔΕ με τον Γ.Γ. Aγροτικής Πολιτικής

Η πορεία των χρηματοροών των εκτελούμενων έργων που χρηματοδοτούνταιαπό το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατά τη προγραμματική περίοδο 2014-2020, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης αντιπροσωπείας της Κ.Ε.Δ..Ε με τον Γ.Γ. Αγροτικής Πολιτικής Χρήστο Κασίμη. Στην συνάντηση την ΚΕΔΕ εκπροσώπησε ο Α’ Αντιπρόεδρος και Δήμαρχος Πύλου -Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης , ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αγροτικής Πολιτικής της Κ.Ε.Δ.Ε. και Δήμαρχος Δομοκού Δημήτρης Τσιαχρήστας, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη .
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εξέφρασαν καταρχήν την ανησυχία και δυσαρέσκεια της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού για το «πάγωμα» σημαντικών έργων των δήμων, εξαιτίας της προσωρινής διακοπής των χρηματοροών. Ενώ μετέφεραν και τη θέση του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε. Γ. Πατούλη, ότι είναι αναγκαίο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες, προκειμένου να εξαλειφθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και οι δυσκολίες που εμποδίζουν τη γρήγορη υλοποίηση των αναγκαίων βημάτων έγκρισης και εκταμίευσης πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages