ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ...ΑΟΚ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ...ΑΟΚ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ-VIDEO

ΠΕΡΙΠΑΤΟ... στην έδρα του έκανε ο Α.Ο. Κυπαρισσίας κατακτώντας πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι της βαθμολογίας για την τοπική ιστορική ομάδα καθώς επικράτησε με 3-0 επί της Αναγέννησης Παραλίας, με αλλαγή ώρα τέλεσης του παιχνιδιού στις 3 το μεσημέρι.
H 5η αγωνιστική ήταν θετική για τους γηπεδούχους καθώς στο 37ο λεπτό της συνάντησης μετά από ευκαιρία των επιθετικών του ΑΟΚ στην μικρή περιοχή ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης πήγε να πιάσει την μπάλα αλλά ο Χάντζος προσπαθώντας να την απομακρύνει από το τέρμα η μπάλα μπήκε στα δίχτυα με αποτέλεσμα να σημειωθεί αυτογκόλ με 1-0. 
Ωστόσο η υπεροχή των γηπεδούχων καθώς είχαν πάρει αέρα συνεχίστηκε ως το 40ο λεπτό της συνάντησης όπου ο Θεοχαρόπουλος με άμεσο σουτ στην μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χριστόπουλου γράφοντας το 2-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Ο ρυθμός διατηρήθηκε ίδιος με μοναδική αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο με τον Ντέντα μετά το 68ο λεπτό, ενώ η Αναγέννηση έβαλε στο παιχνίδι τον Καρμαλιώτη. Ο Α.Ο.Κ. σημείωσε δύο δοκάρια με πρωτοβουλίες του Κοσμά και του Κωσταντόπουλου, ενώ στο 85ο λεπτό ο Βατσής επισφράγισε την νίκη της τοπικής ομάδας με το οριστικό 3-0 από κοντινή απόσταση.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μητρόφ, Ντιόπ, Τσιμόπουλος, Κωσταντόπουλος, Χατζηαράπης, Κοσμάς, Βατσής, Θεοχαρόπουλος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Χριστόπουλος, Μπουζάλας, Τσουλάκας, Μαραβέλας, Δουρούμης, Σκαφιδάς, Αρβανίτης, Σταματόπουλος, Χάντζος, Μαθιόπουλος, Κωστέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages