Ο "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ο "ΔΑΙΔΑΛΟΣ" ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Υδροστρόβιλος σε Κεφαλονιά, χαλάζι στην Πάργα 
Το βαρύ βαρομετρικό χαμηλό έχει κάνει, ήδη την εμφάνισή του σε πολλές περιοχές - Βρέχει καταρρακτωδώς σε Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα κ.α. 
Ραγδαία είναι σήμερα η αλλαγή του καιρού με βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους στα δυτικά και αργότερα μέσα στην ημέρα στα βόρεια, ενώ αργά το βράδυ ισχυρά φαινόμενα περιμένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
 Ξεχάστε τις υψηλές θερμοκρασίες που θύμιζαν καλοκαίρι και προετοιμαστείτε για ένα «δυνατό» κύμα κακοκαιρίας που, ευτυχώς, θα διαρκέσει μόλις τρεις ημέρες, αφού τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν την Πέμπτη.
Σε ορισμένες περιοχές από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο στροβιλισμός του «Δαίδαλου» έχει ήδη προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα. Κεραυνοί και δυνατή «βροχή» σκεπάζουν τον ουρανό της όμορφης Κεφαλονιάς.
Σύμφωνα με τοkefaloniapress.gr στο Αργοστόλι βρέχει καταρρακτωδώς από νωρίς το πρωί, ενώ ορισμένες περιοχές του νησιού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα. 
Στο χωριό Σαρλάτα Κεφαλληνίας υδροστρόβιλος φάνηκε στον ορίζοντα.
Η κακοκαιρία «χτύπησε» στην Πρέβεζα: Έριξε χαλάζι στην Πάργα Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και συγκεκριμένα τοpamepreveza.gr, στην Πρέβεζα βρέχει από νωρίς το πρωί καταρρακτωδώς, ενώ στην Πάργα έριξε μέχρι και χαλάζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages