ΑΣΤΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

ΑΣΤΡΑΨΕ ΠΑΛΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΚΩΝΤΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

ΟΞΥΝΘΗΚΕ ξανά η κατάσταση στο πρόσφατο Δ.Σ. Τριφυλίας κατά την συζήτηση για την διαφάνεια στο Δήμο, την αστυνόμευση αλλά και το θέμα των συμβασιούχων.
Ο δημοτικός σύμβουλος Ζαχαρίας Κανελλόπουλος ανέβασε τους τόνους καταλογίζοντας στην Δημοτική αρχή ελλειμματική εκτίμηση των πραγμάτων, καθώς όπως είπε το κόστος για τις δημοτικές χαρές ήταν τεράστιο σε Κυπαρισσία και Γαργαλιάνους, ενώ παρατήρησε ότι στο Τεχνικό πρόγραμμα όπως και πέρσι ήρθε νέο κονδύλι για την αναβάθμισή τους όπως και πέρσι με 100.000 ευρώ. Από τα συμφραζόμενα φαίνεται ότι οι παιδικές χαρές από την κατασκευή τους μέχρι σήμερα έχουν κοστίσει πάνω από 300.000 ευρώ συνολικά, ποσό εξωφρενικό για τα δεδομένα της αγοράς.
Σχόλιο παρέμβαση έκανε επίσης στο θέμα με αφορμή την επιστολή του προς τον πρώην δήμαρχο κ. Κόλλια, σχετικά με την λειτουργία του Δήμου όταν ο πρώην Δήμαρχος παρέλαβε μόνο ένα φάκελο και παρέδωσε..Δήμο, εκτιμώντας ότι όλοι γνώριζαν την πραγματική εικόνα του Δήμου.
Οι τόνοι με αφορμή την παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου λιμενικού ταμείου ανέβηκαν όταν υποστήριξε ότι δεν μπορεί η Δημοτική αρχή να κάνει υπαινιγμούς στην πρώην αιρετή αρχή, ενώ την ίδια ώρα οι ίδιοι αιρετοί ίδιοι σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι να βρίσκονται δίπλα στον κ. Κατσίβελα στην ίδια καρέκλα όπως ήταν και στην προηγούμενη δημοτική αρχή του κ. Κόλλια. Αναφορές τέλος έκανε στο θέμα της αστυνόμευσης, των συμβασιούχων αλλά και της συνολικής εικόνας του Δήμου, καταλήγοντας ότι όλους θα τους κρίνει στο τέλος της θητείας ο λαός της Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages