ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΨΑΝ...τα αίματα άλλη μια φορά στο Δ.Σ. Τριφυλίας με κόντρες μεταξύ του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και του Προέδρου του Σώματος καθώς ο πρώτος ζήτησε να είχε τεθεί σε συζήτηση ως κύριο θέμα το μείζον ζήτημα της αστυνόμευσης μετά τα γεγονότα στο Κοπανάκι.
Ο κ. Ανδρινόπουλος επέκρινε το ύψος της δημοτικής αρχής για την ανακολουθία του στο θέμα καθώς δεν ζήτησε καν από τις παρατάξεις να παραστούν στις ενημερώσεις για το θέμα της εγκληματικότητας, ενώ απευθυνόμενος προς τον κ. Καλκαβούρα σε έντονο ύφος τόνισε ότι αυτό τελικά δεν είναι...Δημοκρατία. Ο κ. Ανδρινόπουλος ζήτησε από τη Δημοτική αρχή να μην λαικίζει καθώς εξ αρχής όφειλε να συγκληθεί Δημοτικό συμβούλιο, ώστε να χαραχθούν κοινές δράσεις για το ζήτημα. 
Ο κ. Κατσίβελας καταλόγισε απουσία της αντιπολίτευσης από τα δρώμενα του Δήμου σε κρίσιμα ζητήματα, χωρίς να απαντήσει στο αίτημα για σύγκληση του Σώματος λέγοντας ότι κανείς δεν εμποδίζεται να συμμετέχει όταν ζητηθεί. Ο κ.Καλκαβούρας ενεπλάκη στο θέμα τονίζοντας ότι ασκείται κριτική στα όργανα του προεδρείου αλλά ζήτησε να υπάρξει η τήρηση της διαδικασίας. Στο θέμα πάντως δεν δόθηκε καμία απάντηση μετά την εν λόγω κόντρα με αποτέλεσμα να φορτιστεί η συνεδρίαση. 

 ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
ΑΡΚΕΤΗ ώρα στην 6ωρη συνεδρίαση πήραν οι τοποθετήσεις για την εγκληματικότητα ενώ οι δημοτικοί σύμβουλοι Φιλιατρών, Δημήτρης Σαρμαντζής και Βασίλης Παπαθεοδοσιου επέμειναν ότι η απουσία τμημάτων θα οδηγήσει σε χειρότερη κατάσταση για την περιοχή.
Ο δημοτικός σύμβουλος Φιλιατρών Δημήτρης Σαρμαντζής δεν πείστηκε από τα ποσοστά που παρουσίασε σε δελτίο τύπου η Περιφερειακή Διεύθυνσης Αστυνομίας, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει αναλογικότητα όταν το 60% της αστυνομικής δύναμης στη Μεσσηνία εδρεύει στην Καλαμάτα, επιμένοντας ότι επικρατεί ανασφάλεια στην περιοχή του..
Σ ίδιο θέμα ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου επανέλαβε την κοινωνική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του, με αφορμή την ανησυχία των κατοίκων οδηγώντας το θέμα ωστόσο σε άλλη οπτική γωνία. Μάλιστα ο κ. Παπαθεοδοσίου υποστήριξε ότι υπάρχει θέμα την αλλοίωση της κοινωνικής υπόστασης στην περιοχή, προβλέποντας ότι το πρόβλημα θα διογκωθεί. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages