5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ 2-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΥ (VIDEO)

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ στο Πρωτάθλημα προχωρά ο Παντριφυλιακός Καλονερού καθώς την 5η αγωνιστική η Τριφυλιακή ομάδα κατάφερε να νικήσει στην δυνατή έδρα της στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, το Πλατύ με 2-0 τα οποία σημειώθηκαν στα 2 ημίχρονα.
Χρυσός σκόρερ αναδείχτηκε άλλη μια φορά ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Λυμπέρης Διονυσόπουλος ο οποίος στο 41ο λεπτό της συνάντησης με χάτ τρίκ μέσα στη μικρή περιοχή κατάφερε να...γεμίσει τα δίχτυα με το γκολ που πέτυχε σημειώνοντας το 1-0. Ο κόσμος χειροκρότησε τις επιδόσεις των γηπεδούχων καθώς είναι αυξημένος από κάθε άλλη χρονιά.
Στην επανάληψη υπήρξε μεγάλη υπεροχή του Καλονερού σημειώνοντας δύο φάσεις με την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι με την αρωγή των Κουτσούλη, Κορακοβούνη, ενώ τελικά στο 85ο λεπτό ξανά ο Διονυσόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το σκόρ να σφραγίζει στο οριστικό 2-0.
ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ
Σε μία ακόμα μεταγρφική κίνηση προχώρησε το Καλό Νερό που ήρθε σε συμφωνία με τον Ηλία Κυριακούλη. Αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, αποκτήθηκε από τον Ηρακλή Κυπαρισσίας ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages