ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΚΟΠΑΝΑΚΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΦΙΛΙΑΤΡΑ-ΚΟΠΑΝΑΚΙ

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε σήμερα και στα Φιλιατρά η μεγάλη επέτειο του ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου του 1940. Στις 10:30 τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προοδρόμου Φιλιατρών και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε Κατάθεση Στεφάνων στην κεντρική πλατεία στον προ του Ηρώου χώρο.
Στις σημερινές εκδηλώσεις μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Αντωνία Μπούζα και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας. Το πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η καθηγήτρια του Γυμνασίου Φιλιατρών κα Μαρία Παπαδοπούλου. Ακολούθησε παρέλαση από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου Φιλιατρών, με ανάκρουση Εθνικών σκοπών από την Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.
ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ
ΣΤΟ Κοπανάκι φέτος πραγματοποιήθηκε με κατάνυξη η καθιερωμένη δοξολογία. Ακολούθησε σύμφωνα με το πρόγραμμα ο πανηγυρικός της ημέρας, η κατάθεση στεφάνων και η παρέλαση των μαθητών στον κεντρικό δρόμο του χωριού παρουσία των φορέων της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages