Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 5η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ 5η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΛΗ- ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και επαγγελματιών και καταστημάτων, προκειμένου η 5η Λευκή Νύχτα το Σάββατο να είναι πιο λαμπερή, πιο γλυκιά, πιο ονειρική!
«Η Λευκή Νύχτα, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που συμπίπτει με τη μεγάλη εορτή της πόλης, είναι πλέον θεσμός, σημαντικό γεγονός και πόλος έλξης πολλών επισκεπτών στην περιοχή μας.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, τηρεί και εμπλουτίζει τις δράσεις του και διοργανώνει με όλες του τις δυνάμεις το Σάββατο 26 Μαίου την 5η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία".
Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, συντονίστηκαν όλοι οι φορείς και τα μέλη του συλλόγου καθώς οι συλλογικές δράσεις αποδίδουν και ξέρουμε να στηρίζουμε τον καταναλωτή τονίζεται απο τους επαγγελματίες που συμμετέχουν ενεργά..
Σύλλογος, επαγγελματίες, καταστήματα και επιχειρήσεις σε όλη την πόλη ήδη βάζουν τα δυνατά τους και στολίζονται για τη νύχτα που θα γίνει μέρα! Από τις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι πρωίας όλη η πόλη θα είναι «στον αέρα»!
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΥΧΤΑ...ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Τερζής τόνισε ότι τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά ως τα ξημερώματα της Κυριακής με μεγάλες εκπτώσεις, ενώ ο σύλλογος έχει προγραμματίσει να βρίσκονται διάσπαρτα στην πόλη 8 μουσικά σχήματα, ενώ θα υπάρχουν μικρές και μεγάλες εκπλήξεις. Κάλεσε τους επισκέπτες και καταναλωτές να κάνουν μια βόλτα στην αγορά της πόλης που θα έχει εορταστικό τόνο, συνδυάζοντας αγορές, διασκέδαση, μαζί με την ομορφιά της πόλης.
Με τις βιτρίνες στολισμένες και τους επαγγελματίες χαμογελαστούς, θα υποδέχονται τους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους! 8 Μουσικά σχήματα, DJ's, κεράσματα, ποτά, κοκτέιλς, βεγγαλικά, αερόστατα θα κάνουν την ατμόσφαιρα ονειρική - παραμυθένια και ο κόσμος, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ζήσει την εμπειρία και οι επισκέπτες, θα πλημμυρίσουν την αγορά, συνδυάζοντας ευχάριστη βόλτα και ψώνια σε άκρως ελκυστικές τιμές!
Στην αγορά της Κυπαρισσίας το τρελό πάρτυ θα διαρκέσει, με αμείωτη ένταση και ξέφρενους ρυθμούς, μέχρι τα ξημερώματα και όσοι έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, θα ανταμειφθούν από μοναδικές στιγμές στην όμορφη πόλη τη νύχτα!
Θα γίνουν βραβεύσεις καλύτερης βιτρίνας ενώ αναμένονται στην περιοχή μόνιμοι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας και πολλές πόλεις γειτονικών νομών, όπως Μεγαλόπολης, Τρίπολης, Ζαχάρως και Πύργου, Καλαμάτας και Πύλου, που άκουσαν το κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου, επισκεπτόμενοι την πόλη και την αγορά της, να κάνουν τη βόλτα τους, φυσικά να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν και φυσικά να ψωνίσουν σε ελκυστικές τιμές! 
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Η εξωστρέφεια έγινε πράξη για τον Εμπορικό σύλλογο με πολλές δράσεις και παρεμβάσεις σε Παντριφυλιακό και μεσσηνιακό επίπεδο, με μεγάλες επιτυχίες τόσο την ταμπέλα στον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης-Καλαμάτας με κατεύθυνση την Κυπαρισσία, τις συναντήσεις με θεσμικούς φορείς, την υλοποίηση δράσεων ποιότητας ζωής με τις εκπλήξεις να μην σταματούν εδώ.
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Τερζής τονίζει ότι "η πόλη αξίζει το καλύτερο και αγωνιζόμαστε για τον εμπορικό κόσμο αλλά κυρίως για τον καταναλωτή ώστε να είμαστε δίπλα του σε καιρούς κρίσης και να αποδείξουμε ότι η τοπική αγορά όταν στηρίζεται στην ουσία στηρίζεται η ζωή και το μέλλον μιας πόλης".
Ο Άρης Παναγιωτόπουλος επισήμανε σε ερώτησή μας ότι όντως νέο αίμα τροφοδοτεί τον εμπορικό σύλλογο, καθώς ο τόπος χρειάζεται φρέσκες ιδέες, εξωστρέφεια, συλλογικές δράσεις, διεκδίκηση για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής στη πόλη των κατοίκων και των επισκεπτών.
Ο Νίκος Μπούκαλης μας έχει επισήμανε ότι 'είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια γιατί πονάμε και αγαπάμε την πόλη που δραστηριοποιούμαστε και καλούμε όλο το κόσμο να σταθεί κοντά μας'.
Η Ελένη Κουρέτα που συμμετέχει σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου μας μίλησε με ζεστά λόγια για την εξωστρέφεια που γίνεται πράξη, αλλά κυρίως να προσελκύσει η περιοχή κόσμο καθώς διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για τουρισμό και αγορές όλο το χρόνο...
Ο Σπύρος Χηνόπουλος υπογράμμισε ότι ο θεσμός όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά εμπλουτίζεται με δράσεις όπως αυτές του Ράλι την Κυριακή, ενώ έχουν προγραμματιστεί κι άλλες δράσεις στο μέλλον. 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕΝΑ Μεγάλο ευχαριστώ έστειλαν τα μέλη του Δ.Σ. εκτός από τους χορηγούς με καταστήματα της πόλης και τους χορηγούς επικοινωνίας. Στις εκδηλώσεις το παρών θα δώσει η εφημερίδα μας ως χορηγός επικοινωνίας ενώ ζωντανές μεταδόσεις με μουσική θα κάνει το freegr.gr RADIO που αποτελείται από νέους μουσικούς παραγωγούς της περιοχής, ενώ εικόνες της 5ης λευκής νύχτας θα ταξιδέψουν σε όλο το κόσμο και από το Ομογενειακό πρακτορείο ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages