ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Μαΐου 2018

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΑ γεγονότα τραμπουκισμού κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης εξέφρασαν φορείς από την Μεσσηνία, με πρώτο τον Δήμαρχο Καλαμάτας, καθώς η πρωτεύουσα της Μεσσηνίας πολλές φορές έχει φιλοξενηθεί με μεσσηνιακά προιόντα στην συμπρωτεύουσα διατηρώντας δεσμούς φιλίας. 

Η βία από όπου κι αν προέρχεται ξεκαθάρισε ότι είναι καταδικαστέα ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παναγιώτης Νίκας θεωρώντας τους προπληκισμούς στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη ως άδικη και αποτρόπαια πράξη. 
Ο δήμαρχος Καλαμάτας μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπάνω επαναλαμβάνοντας ότι ο κ. Μπουτάρης αποτελεί φίλο της Καλαμάτας ευχόμενος από την πλευρά του καλή ανάρρωση, εκφράζοντας έμπρακτα συμπαράσταση, την αρωγή του στο πρόσωπο του θεσμού που υπηρετεί ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Την ίδια ώρα ο Μπάμπης Βακαλόπουλος από τα κοινωνικά δίκτυα σχολίασε το συμβάν απευθύνθηκε στους Δημάρχους της Μεσσηνίας λέγοντας ότι "Προς Δημάρχους, λαλίστατοι κατά τα άλλα... αλλά στον τραμπουκισμό ενάντια στον Μπουτάρη πολύ μούγκα....η σιωπή να ξέρετε δεν είναι χρυσός".  Ο ίδιος πάντως έχει καταδικάσει την επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης. 
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Από την Τριφυλία η μοναδική παράταξη που καταδίκασε μέχρι στιγμής με επίσημη ανακοίνωση μέχρι τώρα την επίθεση είναι η Ριζοσπαστική κίνηση η οποία τόνισε ότι "Καταδικάζουμε την φασιστική επίθεση εις βάρος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Στεκόμαστε απέναντι στις ακροδεξιές επιθέσεις που σκοπό έχουν να πλήξουν τη Δημοκρατία. Απαιτούμε τη σύλληψη των δραστών και την παραδειγματική τιμωρία τους. Η δημοτική ομάδα της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας". Πάντως ανακοινώσεις καταδίκης του περιστατικού αναμένονται και από άλλους φορείς.. Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages