ΑΠΕΡΓΙΑ για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΑΠΕΡΓΙΑ για ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών

Η Λαϊκή Ενότητα καλεί σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση των σωματείων στις 30/5/2018 στις 10.30πμ στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
Προσυγκέντρωση στις 10πμ στο συντριβάνι στα Ψαράκια... Οκτώ χρόνια εφαρμόζονται οι μνημονιακές πολιτικές και τα πλατιά Λαϊκά στρώματα συνεχίζουν να δεινοπαθούν κάτω από αυτά που επιβάλλουν οι δανειστές και η κυρίαρχη τάξη και εφαρμόζουν σαν πειθήνια όργανα όλες οι κυβερνήσεις και οι συνοδοιπόροι τους. Στα πλαίσια αυτών των πολιτικών έχουν ανατραπεί μισθοί, συντάξεις, δικαιώματα. Η φορολογία χτύπησε κόκκινο. Μεγάλα τμήματα της κοινωνίας έχουν οδηγηθεί στη φτώχεια και στο κοινωνικό περιθώριο. Δεκάδες χιλιάδες σπίτια και Λαϊκές περιουσίες απειλούνται με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις. Η δημόσια Υγεία και Παιδεία είναι ανύπαρκτες.
Υποδομές όπως αεροδρόμια και λιμάνια, επιχειρήσεις στρατηγικής και κοινωνικής σημασίας όπως ΔΕΗ, ΕΛΠΕ, ΔΕΣΦΑ ξεπουλιούνται στο ιδιωτικό κεφάλαιο. Στις 30 Μαΐου οι διοικήσεις των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και ταυτόχρονα συμμετέχουν μαζί με άλλους φορείς όπως ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, δικηγορικών συλλόγων, Τεχνικού Επιμελητηρίου κ.α. στη λεγόμενη κοινωνική συμμαχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages