ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΤΟ πράσινο φως για την πραγματοποίηση δύο σημαντικών έργων στην Τριφυλία έλαβε η περιοχή μετά την αξιολόγηση που έγινε από το Πράσινο Ταμείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον ιστότοπο gargalianoionline.
Πιο αναλυτικά εγκρίθηκαν από το «Πράσινο Ταμείο» οι προτάσεις του Δήμου Τριφυλίας για τα έργα «Ανάπλαση Άνω Πόλης Κυπαρισσίας» και «Ανάπλαση πλατείας Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών».
Πρόκειται για μια θετική εξέλιξη για το έργο που αφορά την ανάπλαση στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας το οποίο έχει προταθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο μέχρι να τελεσφορήσουν οι διαδικασίες για την ένταξή του. Σχετικά με την ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Ανδρέα στα Φιλιατρά πρόκειται για ένα αίτημα όλων των Φιλιατρινών, καθώς η περιοχή αυτή τα τελευταία χρόνια είχε υποβαθμιστεί.
ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες τώρα το μόνο που απομένει είναι ο δήμος να πρέπει να υποβάλλει τα προβλεπόμενα πρόσθετα στοιχεία, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η ένταξη και η δέσμευση του ποσού χρηματοδότησης.
Να σημειωθεί ότι τον Νοέμβριο του 2017 στο Δ.Σ. Τριφυλίας ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Κατσούλας είχε τονίσει ότι ο δήμος μπορούσε να χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο για δύο έργα ύψους μέχρι 470.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που απαιτηθούν περισσότερα χρήματα για την υλοποίηση και των δύο έργων, αυτά θα καλυφθούν από ιδίους πόρους του δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages