ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΠΕΡΓΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων (ΟΕΒΕ) Μεσσηνίας, για τη λήψη απόφασης ενόψει της Πανεθνικής Ημέρας Δράσης και Κινητοποίησης, που έχει οριστεί για τις 30 Μαΐου από την ΓΣΕΒΕΕ. 
Η Συνομοσπονδία, καλεί σε συμπόρευση με άλλες κοινωνικές ομάδες, σε κατά τόπους συγκεντρώσεις, απεργιακές κινητοποιήσεις και πορείες διαμαρτυρίας, στις οποίες θα συμμετάσχει και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕ Μεσσηνίας, που έχει ήδη λάβει σχετική απόφαση για να διατρανώσει την αντίθεσή του, στην εφαρμογή των επιπρόσθετων πακέτων μέτρων που προβλέπονται για το 2019. «Για τα μέτρα τα οποία εφαρμόζονται και ήδη πλήττουν όλους μας, έχουμε εκφράσει την αντίθεσή μας μέσα από το ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής μας Συνελεύσεως, έτσι καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία μας, να καταθέσουν απόψε τις αποφάσεις τους, στο Σώμα», αναφέρει η Ομοσπονδία, καλώντας όλους σε συμμετοχή, στη συνέλευση στο παλιό Επιμελητήριο, στην οδό Χρ. Κουμάντου 6, στον 1ο όροφο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages