ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΥΜΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΓΕΥΜΑ

ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ
ΘΕΤΙΚΟ αλλά κυρίως πανηγυρικό αντίκτυπο είχε στην πρωτεύουσα της Τριφυλίας η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, ο οποίος είναι λαοφιλής ως επίτιμος δημότης πλέον Τριφυλίας ενώ πολλές φορές...έσπασε το πρωτόκολλο ερχόμενος σε επαφή με τους Έλληνες πολίτες και κατοίκους της ιστορικής πόλης.
Ο κ. Παυλόπουλος χαιρέτησε το συγκεντρωμένο πλήθος τόσο κατά την άφιξή του στον ιστορικό Ναό Αγίας Τριάδας, στην κεντρική πλατεία, όσο και στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος ως προσιτός, ανθρώπινος που συγκίνησε το κοινό με την απλότητά του και την Παιδεία του. 
Σε ότι αφορά το επίσημο γεύμα που παραθέτουμε φωτογραφίες, να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος και κοινωνικός εταίρος εκπροσωπώντας συλλόγους κ. Γιάννης Μποζίκας παρέδωσε στον αξιότιμο Πρόεδρο το τελευταίο βιβλίο με ιστορικά γεγονότα και μνήμες της Κυπαρισσίας του συγγραφέα κ.Δημήτρη Στρατικόπουλου, υποσχόμενος μάλιστα να επισκέπτεται την περιοχή μας. 
Στην φωτογραφία διακρίνεται μαζί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Στάθη Ανδρινόπουλο κατά την διάρκεια ανταλλαγής ευχών στο επίσημο γεύμα που παρατέθηκε.
Στην εκδήλωση διακρίνουμε τον αξιότιμο Πρόεδρο να συνομιλεί επίσης με την κα Μίκα Ιωαννίδου και δίπλα ο κ. Παπαθεοδοσίου με τον Πρόεδρο της κοινότητας Βρυσών, ενώ στην τρίτη φωτογραφία ο φακός τον αποθανάτισε με τον Πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου κ. Ζαχαρία Κανελλόπουλο και πιο πίσω ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Στασιού κ. Καρούμπαλης. 
Κοντά στο τραπέζι των επισήμων ήρθε λίγο μετά και ο υφυπουργός Παιδείας κ. Μπαξεβανάκης ο οποίος κατάγεται από την γειτονική Ηλεία ο οποίος συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη της ηλεκτρονικής μας έκδοσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages