ΡΕΚΟΡ 700 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στον 22ο ΓΥΡΟ Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΡΕΚΟΡ 700 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ στον 22ο ΓΥΡΟ Κυπαρισσίας

ΡΕΚΟΡ συμμετοχών σημείωσε ο 22ος Γύρος Κυπαρισσίας που ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου με τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία της πόλης. 
700 άτομα περίπου όλων των ηλικιών μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων υγείας, αθλητικά σωματεία, αντιπροσωπεία από το 9ο Σύνταγμα Πεζικού, αθλητές όλων των ηλικιών απέδειξαν ότι στην ιστορική πόλη της Κυπαρισσίας, ο Αθλητισμός παραμένει διαχρονική αξία.
Βραβεύσεις έγιναν από τους αιρετούς με την διοργάνωση του Φορέα Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας, όπου μετάλλια έδωσαν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας, η Αντιδήμαρχος κα Γ. Κωσταντέλου, ο Πρόεδρος του φορέα αθλητισμού κ. Τσαλαμανδρής, εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ ο κ. Παρασκευόπουλος, ο εμπνευστής του θεσμού και πρώην αυτοδιοικητικός Δημήτρης Στρατικόπουλος, ο κ. Στάθης Κακούτης και φορείς. 
Το παρών έδωσε στην διοργάνωση ως αθλητής ο Πρόεδρος του συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας Χρήστος Κορομηλάς, έτρεξαν αρκετοί εκπαιδευτικοί δίνοντας το παρών, αλλά και σωματεία της περιοχής. Τα εύσημα ανήκουν στην Γυμνάστρια του Δήμου Σούλα Χριστοπούλου που ολοκλήρωσε άψογα την όλη διοργνάνωση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages