Α ΤΟΠΙΚΗ: ΛΥΓΙΣΕ Ο Α.Ο.Κ. ΜΕ 5-0 ΤΟΝ ΤΕΛΛΟ ΑΓΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Α ΤΟΠΙΚΗ: ΛΥΓΙΣΕ Ο Α.Ο.Κ. ΜΕ 5-0 ΤΟΝ ΤΕΛΛΟ ΑΓΡΑ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε και στο δεύτερο γύρο ο ΑΟ Κυπαρισσίας που νίκησε εύκολα με 5-0 τον Τέλλο Άγρα και συνεχίζε
ι την ανοδική της πορεία προς την κορυφή. Με τον Ηλία Φωτόπουλο στο πάγκο ο ΑΟΚ έχει μόνο νίκες και από το -12, κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους 4 βαθμούς από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη στο έπακρο την ισοπαλία στο ντέρμπι Απόλλωνας – Πανθουριακός. Αντίθετα, ο Άγρας με κακή εμφάνιση, γνώρισε δίκαια την ήττα και έπεσε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις στο 2′ ο Μπάρκας αιφνιδιάζει και με σουτ κάνει το 0-1 για την Κυπαρισσία. Στο 16′ πάλι ο Μπάρκας θα πετύχει γκολ για το 0-2. Στο 55′ ο Κωνσταντόπουλος με πλάσε το 0-3. Στο 59′ ο Μπουρλάκης θα νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-4. Στο 90′ ο Διονυσόπουλος θα βάλει το δικό του λιθαράκι στην μεγάλη νίκη του ΑΟΚ για το τελικό 0-5. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τους Μιχαλόπουλο και Μπουρίκα. 
 ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Αλεξανδρόπουλος, Γεωργόπουλος (50′ Αναστασόπουλος), Πιχιγιόνι, Λακριντής (63′ Rpapaj), Αναστασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Τηλεμάχου (86′ Καυκής), Γεωργιόπουλος, Σωτηρόπουλος (75′ Βελλησάρης) 
 ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Παπάς, Ανδρουτσής, Χριστόπουλος, Μιτρόφ, Μπουτσικάκης, Καμαρινός (81′ Κωνσταντόπουλος), Σπυρόπουλος, Γεωργιόπουλος (71′ Διονυσόπουλος), Μπάρκας (78′ Κοσμόπουλος), Μιχαηλίδης (56′ Μπουρλάκης), Κωνσταντόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages