ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η παραβατικότητα ήταν το κυριότερο ζήτημα που τέθηκε, στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε συνάντηση που είχαν το Σάββατο το απόγευμα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι δήμαρχοι του νομού, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας. Στη σύσκεψη, στην οποία παραβρέθηκαν και οι βουλευτες του νομού Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περιλής Μαντάς και ήταν κλειστή για τα μέσα ενημέρωσης, τέθηκαν ζητήματα ασφάλειας των πολιτών της Μεσσηνίας καθώς η παραβατικότητα είναι έντονη, ενώ από την πλευρά του ο Υπουργός δεσμεύτηκε να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα. 
 Ο κ. Χρυσοχοϊδης στην δήλωση του, αμέσως μετά την συνάντηση , χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένες δράσεις, τόνισε ότι θα γίνουν βήματα για να νιώσουν ασφάλεια οι πολίτες. Τα προβλήματα σημείωσε είναι για να λύνονται, ενώ σε λίγες εβδομάδες θα έλθει και πάλι στην Μεσσηνία, προκειμένου να βρεθούν λύσεις. Νωρίτερα ο Υπουργός συναντήθηκε με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου Παναγιώτη Πούπουζα και τους Αστυνομικούς Διευθυντές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages