Συνελήφθησαν πωλητές και αγοραστής ηρωίνης στα Αρφαρά Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Συνελήφθησαν πωλητές και αγοραστής ηρωίνης στα Αρφαρά Μεσσηνίας




Δεκαοκτώ συλλήψεις για διάφορα αδικήματα Ηρωίνη πωλούσε ένα ζευγάρι Ρομά στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών και μετά την αγοραπωλησία, μαζί με τον αγοραστή, βρέθηκαν την Πέμπτη με χειροπέδες. 
Σε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα 18 άτομα. Αγοραπωλησία ηρωίνης Παρόμοιες αστυνομικές επιχειρήσεις διεξήχθησαν για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κατά τη διάρκειά τους έγιναν έλεγχοι συνολικά σε 1.211 άτομα, εκ των οποίων τα 1.006 ήταν Έλληνες και τα 205 αλλοδαποί, καθώς και σε 873 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 83 άτομα, από τα οποία 61 ήταν Έλληνες και 22 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 52 άτομα. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης βεβαιώθηκαν και 406 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Στη Μεσσηνία και συγκεκριμένα στη Σπερχογεία, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 42χρονο, ο οποίος κατείχε επτά ισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 7 γραμμαρίων. 
Ο 42χρονος αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είχε προμηθευτεί τις ποσότητες ηρωίνης λίγο πριν από μια 58χρονη Ρομά, στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Αρφαρών, έπειτα από διαμεσολάβηση 48χρονου ομοφύλου της, αντί 100 ευρώ. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 42χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 0,4 γραμμάρια χασίς. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 58χρονη και τον 48χρονο, ενώ στην κατοχή της 58χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το ποσό των 405 ευρώ ως προερχόμενο από τα ναρκωτικά. 
Άλλες συλλήψεις 
Επίσης, για κατοχή ναρκωτικών συνελήφθησαν στο Μελιγαλά ένας 56χρονος, διότι κατείχε τρεις ανισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 2,5 γραμμαρίων, στα Αρφαρά ένας 37χρονος διότι κατείχε ηρωίνη βάρους 0,3 γραμμαρίων και στην Καλαμάτα ένας 39χρονος, διότι είχε ένα τσιγαριλίκι. Επίσης, συνελήφθησαν:
 -Δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα -Ένας 26χρονος στη Σπερχογεία και μια 29χρονη στη Θουρία για καταδικαστικά έγγραφα 
-Ένας 42χρονος στα Ακοβίτικα για απόφαση του Τριμελούς Ναυτοδικείου Πειραιώς για ανυποταξία στο εσωτερικό 
-Πέντε Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας 
-Ένας αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages