Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ για το Πράσινο Κίνημα και την πολιτική οικολογία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ για το Πράσινο Κίνημα και την πολιτική οικολογία

 


Το Πράσινο Κίνημα είναι ο μοναδικός αυθεντικός εκφραστής του <<ΠΡΑΣΙΝΟΥ>> χώρου στην Ελλάδα. Είναι ένα ενιαίο,  δημοκρατικό κόμμα της πολιτικής οικολογίας των κινημάτων - πρωτοβουλιών των πολιτών και της πράσινης πολιτικής, με βασικό στόχο την οικολογική μεταστροφή της κοινωνίας σε όλα τα επίπεδα και την αειφορο διακυβέρνηση. Δίνει τις μάχες του εκεί που οι άνθρωποι αδικουνται και εκεί που το περιβάλλον υποφέρει! Αγωνίζεται για να μην υπάρχει Διαγενεακη φτώχεια και να έχουν όλοι οι πολίτες ίδιες ευκαιρίες ευημερίας. Μάχεται για τα κοινά Αγαθά τα οποία και διαχωρίζει από τα δημόσια αγαθά, και την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών σε αυτά(Νερό,θάλασσα, φυσικό περιβάλλον,Υγεία, προσβασιμοτητα κτλ), όπως και για το δίκαιο της κοινωνίας των ανθρώπων, την ισότητα και την ελευθερία. Είναι υπέρ της χαρτας των δικαιωμάτων των ζώων και έχει ολοκληρωμένη επεξεργασμενη πρόταση για τα αδέσποτα και δεσποζομενα ζώα με διεπιστημονικη προσέγγιση και χωρική εξειδίκευση. Είμαστε υπέρ της αναζωογόνησης της υπαίθρου με οικολογικό προσανατολισμό. Δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά, ενισχύσουμε την βιολογική καλλιέργεια, είμαστε υπέρ της διάσωσης των παραδοσιακών σπόρων και παράλληλα είμαστε κατά των υβριδιων, γενετικως τροποποιημενων προϊόντων. Είμαστε υπέρ της στροφής της οικονομίας στο <<πράσινο>> επιχειρείν.Προχωράμε στον αγροτικό ψηφιακό μετασχηματισμό, δημιουργώντας τεχνολογικές υποδομές για την υποστήριξη του ψηφιακού εκσυγχρονισμου του αγροτικού τομέα που θα επιτρέπει την παροχή εξατομικευμενων δεδομένων για την εξυπηρέτηση των αναγκών του παραγωγού. Είμαστε υπέρ τς ανακύκλωσης στην πηγή, της επανακτησης και επαναχρησιμοποιησης στη διαχείριση των απορριμμάτων με βάση τη φιλοσοφία της κυκλικής οικονομίας. 
Επανασυστηνουμε τους φορείς διαχείρισης προστατευομενων περιοχών, δημιουργωντας θεσμικό πλαίσιο για την αυτονομία στη λειτουργία τους. Προχωράμε σε ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων, με την κατασκευή των κατάλληλων υποδομών(αρδευτικών - αντιπλημμυρικων) τον εκσυγχρονισμό των δικτύων και των μεθόδων άρδευσης, αφενός για τη μείωση του κόστους παραγωγής και την αύξηση της παραγωγικοτητας, αφετέρου για την προστασία των φυσικών πόρων και την αποφυγή κινδύνων ερημοποίησης. Αυτά είναι κάποια ενδεικτικά σημεία των θέσεων και των απόψεων μας, που υπάρχουν στο πρόγραμμά μας που υπάρχει και στο site μας(www.prasinokinima.gr). Το Πράσινο Κίνημα έχει ολοκληρωμένο, εναλλακτικό πράσινο σχέδιο διακυβέρνησης, καθώς και 100 σημεία προγραμματικης σύγκλισης. 
Η κλιματική κρίση απ την κλιματική αλλαγή είναι εδώ και δεν είναι fake news! Θέλουμε την συμμετοχή σας στις Ευρωεκλογές και την ψήφο σας στο Πράσινο Κίνημα, να ακουστεί και η δική μας φωνή! Για ένα βιώσιμο μέλλον για την κοινωνία των ανθρώπων! Για τις ζωές μας! Επιτέλους να υπάρχει μία αυθεντική "πράσινη" εκπροσώπηση στο ευρωκοινοβουλιο και από την Ελλάδα, όπως υπάρχει από όλα τα σύγχρονα ευρωπαϊκά κράτη! . Γιατί η Ελπίδα είναι στο ΠΡΆΣΙΝΟ!

GO GREEN λοιπόν με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ!

www.prasinokinima.gr

ΝΤΡΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κυπαρισσία Μεσσηνίας
Υποψηφιος Ευρωβουλευτης 

με το ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages