Καταγγελτική επιστολή του Γιώργου Λεβεντάκη για χωματερές στη Μαραθόπολη αλλά θα επιβάλει πρόστιμα; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Καταγγελτική επιστολή του Γιώργου Λεβεντάκη για χωματερές στη Μαραθόπολη αλλά θα επιβάλει πρόστιμα;


Καταγγελτική και ενημερωτική επιστολή για σκουπιδαριό στη Μαραθόπολη δημοσίευσε στο Facebook, με φωτογραφίες, την Κυριακή το πρω
ί ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γεώργιος Λεβεντάκης. Σε αυτή αναγράφεται: 
«Κάθε χρόνο και ιδιαίτερα αυτή την εποχή, κατά τη συνήθη τακτική κάποιων συμπολιτών μας, γινόμαστε μάρτυρες παρόμοιων θλιβερών εικόνων, όπως οι παρακάτω, στη Μαραθόπολη Τριφυλίας, με προφανείς κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Εικόνων που μας ντροπιάζουν και αποτελούν δυσφήμηση για το Δήμο και τον τόπο μας, πόσω μάλλον στην αρχή της τουριστικής περιόδου. Και κάθε φορά, που πιστεύουμε πως θα είναι και η τελευταία, φροντίζουν να μας διαψεύσουν με τον πιο “βρώμικο” τρόπο και να μας εξοργίσουν. 
Αυτή τη φορά, όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και επειδή γνωρίζουμε τον υπαίτιο αυτής της κατάστασης, ενημερώσαμε τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, από κοινού με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, προκειμένου να επιληφθούν του θέματος και θα κινηθούμε νομικά, έτσι ώστε αυτός να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες του νόμου και να του επιβληθεί και το ανάλογο χρηματικό πρόστιμο. 
Καμία, πλέον, ανοχή δεν είμαστε διατεθειμένοι να δείξουμε, σε παρόμοιες παραβατικές συμπεριφορές και αυτή είναι η τελευταία προειδοποίηση. Η υγεία μας και η υγεία των παιδιών μας είναι πέρα και πάνω από όλα και δε θα επιτρέψουμε, ποτέ και σε κανέναν, να τη θέσει στον οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο, ιδιαίτερα το φετινό καλοκαίρι, που αναμένεται είναι το πιο θερμό των τελευταίων δεκαετιών. Τέλος, να σημειωθεί πως τις ίδιες κυρώσεις θα έχουν και όλοι όσοι κάνουν άσκοπη χρήση του νερού, κατασπατάληση αυτού, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες, για πότισμα των κήπων τους ή για γέμισμα της πισίνας τους ή παράνομες υδροληψίες. Μετά το φετινό ήπιο χειμώνα, που είχε ως συνέπεια τη μείωση των αποθεμάτων νερού, σχεδόν σε όλη στην επικράτεια, επιβάλλεται να περιοριστούμε μόνο στην αναγκαία κατανάλωσή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages