Συνεχίζονται τα έργα στον άξονα Γαργαλιάνοι- Ρωμανού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

Συνεχίζονται τα έργα στον άξονα Γαργαλιάνοι- Ρωμανού

ΚΑΠΟΤΕ δικαιολογημένα χαρακτηρίστηκε μαζί με άλλα έργα ως το σύγχρονο Γιοφύριο της…Αρτας αλλά επι Μεσσηνιακού εδάφους αφού χρόνια τώρα οι παχυλές υποσχέσεις στους κατοίκους είχαν διανύσει αρκετές προεκλογικές περιόδους με τάματα και υποσχέσεις αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Παρά τις γραφειοκρατικές δυσκολίες και αγκυλώσεις τελικά συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες κατασκευής του νέου οδικού άξονα Γαργαλιάνοι – Ρωμανού που αναμένεται να αποτελέσει κύριο οδικό άξονα για τα έργα που εκτελούνται στην ΠΟΤΑ ελπίζοντας σε τουριστική αξιοποίηση του στο απώτερο μέλλον. Είναι γεγονός ότι παρουσιάστηκαν αρκετά προβλήματα που ξεκίνησαν από την διαδικασία με τις απαλλοτριώσεις και τις ενστάσεις, ωστόσο με το πέρασμα του χρόνου τα εμπόδια επιλύονται και οι εργασίες συνεχίζονται σε αρκετά σημεία όπου εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και αυτή την περίοδο αναμένεται να συζητηθούν οι υπόλοιπες ενστάσεις.
Παράλληλα η Δυτική Μεσσηνία που αποτελεί ένα πανέμορφο τουριστικό κομμάτι έχει αγανακτήσει και με το κομμάτι του άξονα Καζαρμα- Τουλούπα Χάνι που κάθε τόσο οι αρμόδιοι της Νομαρχίας πραγματοποιούσαν αυτοψίες αλλά οι κάτοικοι.. έτρωγαν την σκόνη χωρίς αποτέλεσμα. Και αυτό το έργο προορίζεται να μεταμορφώσει την εικόνα της Δυτικής πλευράς του Νομού που αποτελεί αποπαίδι του νότου όπως έχει αναφερθεί παλιότερα. Κάλλιο αργά παρά ποτέ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages