Χωρίς δεύτερο Καρδιολόγο το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας βάζει λουκέτο! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2008

Χωρίς δεύτερο Καρδιολόγο το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας βάζει λουκέτο!

ΣΟΒΑΡΕΣ καταγγελίες για την αδιαφορία του υπουργείου Υγείας σχετικά με νευραλγική θέση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έκανε ο ιατρος του Ιδρύματος και Νομαρχιακος Σύμβουλος κ. Γιώργος Ψαρράς με αφορμή την αδικαιολόγητη απόσαπση του δεύτερου καρδιολόγου.
Αναλυτικά ο κ. Ψαρράς που γνωρίζει πολύ καλά την υφιστάμενη κατάσταση του Νοσοκομείου και τους κοινούς αγώνες τοπικών φορέων τόνισε ότι ‘παρότι υπήρχε καρδιολόγος στο Νοσοκομείο καταφέραμε μετά από πολλά χρόνια κοινών αγώνων να έρθει δεύτερος καρδιολόγος τον Ιούνιο ο οποίος μετά από λίγο καιρό αποσπάστηκε από τον κ. Καλογερόπουλο χωρίς αιτία στην Κώ χωρίς να ερωτηθεί το Δ.Σ. του Ιδρύματος και χωρίς κάποιος άλλος να γνωρίζει για την μετακίνησή του’ για να προσθέσει ότι ‘ο καρδιολόγος είναι μέλος του Δ.Σ. των ιατρών και μάλιστα κάλυπτε παγιες και δύσκολες ανάγκες της περιοχής καθώς ο κ. Αλφαντέλο αναπληρεί τον πρώτο καρδιολόγο κ. Βασιλείου ο οποίος βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια’.
Φανερά εξοργισμένος με την στάση του Γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας το οποίο μόλις προ ημερών αποφάσιζε την ανακαίνιση με χιλιάδες Ευρώ των χειρουργείων του Ιδρύματος συμπλήρωσε ότι ‘ξαφνικά προ λίγων ωρών έρχεται πάλι έγγραφο από τον κ. Καλογερόπουλο χωρίς να ερωτηθεί κανείς φορέας ή να υπολογίζει τα θεσμικά όργανα του Νοσοκομείου, να αποσπαστεί πάλι για την Κω με αποτέλεσμα το Καρδιολογικό Ιατρείο να βάλει λουκέτο εξαιτίας της απόσπασης’ για να υπογραμμίσει ότι ‘ζητώ βοήθεια απο τους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας που κάποιοι πρέπει να ενδιαφέρονται για την Τριφυλία, να μας πληροφορήσει τι έχει ο κ. Καλογερόπουλος με την Κυπαρισσίας’ χαρακτηρίζοντας μάλιστα ‘δικτατορική’ σε νεότερες δηλώσεις του στην τηλεόραση BEST την στάση του Γ.Γ. του υπουργείου Υγείας για την απαράδεκτη πράξη απόσπασης χωρίς να δίνει σημασία στο Ιδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages