'Πέρασε' στο Δ.Σ. Γαργαλιάνων το Γ.Π.Σ. της πόλης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

'Πέρασε' στο Δ.Σ. Γαργαλιάνων το Γ.Π.Σ. της πόλης

ΩΣ 'χρήσιμο αναπτυξιακό εργαλείο που θα τονώσει την περιοχή μετά τον διάλογο που εξαντλήθηκε παρά τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων κ. Καλοφωλιάς την ψήφιση απο το Δ.Σ. της Β1 του Γ.Π.Σ. της πόλης.
Η παραλαβή της Β1 Φάσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Γαργαλιάνων, που έχει απασχολήσει έντονα την πόλη και το ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο, ολοκληρώθηκε χωρίς αντιδράσεις αλλά με εμπεριστατωμένες απόψεις στην συνεδρίαση του Δ.Σ. Γαργαλιάνων την Τετάρτη, με την προσθήκη και κάποιων προτάσεων - παρατηρήσεων που διατυπώθηκαν.
Η αναλυτική παρουσίαση περιελάμβανε παρεμβάσεις για την τουρισιτκή ανάπτυξη της περιοχής εξαιτίας της Π.ΟΤ.Α. ωστόσο, η παραλαβή πραγματοποιήθηκε κατά πλειοψηφία αφού η Αντιπολίτευση του Δ.Σ. ζήτησε να μην παραληφθεί στη συγκεκριμένη συνεδρίαση η Β1 Φάση, αλλά να αναγραφούν πρώτα στο κείμενο της πρότασης οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις και αφού αυτό γίνει από τους μελετητές, να γίνει ο σχετικός έλεγχος και μετά η παραλαβή από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος Γαργαλιάνων και η Συμπολίτευση πρότειναν να γίνει η παραλαβή με την προσθήκη και των προτάσεων και στην απόφαση να αναγράφεται ότι παραλαμβάνουν τη Β1 Φάση με τις προτάσεις που έγιναν και οι οποίες να αναγραφούν στο κείμενο της πρότασης, ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages